Всі категорії
Додати товар

Розкішний лавандовий піджак laurel #розвантажуюсь

500 грн
Опис

Laurèl – відомий у всьому світі німецький бренд преміум-класу був заснований подружжям Маргарет і Вольфган Гавкіт, як одна з ліній компанії Escada. Головний акцент робився на ділових стильних жінок, які люблять стримані варіанти. Колекції Laurel витончені, прекрасно скроєні, виконані з дорогих натуральних тканин. Приталені силуети, підкреслена елегантність і романтичність образу — характерні риси всього асортименту компанії. «Элегантная простота» — вот точное описание стилю Laurel. В одежде бренда успешная женщина с яркой индивидуальностью будет блистать не только на работе, но и на светском мероприятии.
Роскошный пиджак очень красивого лавандового цвета с изысканным перламутровым отливом, к сожалению, на фото передать практически невозможно, но в живую нельзя не влюбиться. Смотрится стильно и очень дорого. Есть два небольших нюанса - на последних двух фото (маленькая затяжка на воротничке и два крохотных практически незаметных пятнышка на рукаве), в носке они не видны, зато учтены в цене)
Ширина плечей - 44 см., об'єм в грудях- 102 см, об'єм стегон - 105 см, довжина - 65 см, довжина рукава від плеча - 60 см.

Стан: Дуже хороший
Колір:
  • Бузковий
Розмір:
  • 40/L/48
  • 42/XL/50
  • 44/XXL/52

Схожі товари