Всі категорії
Додати товар

Edc -актуальний плащ/плащ на блискавку

1570 грн
Опис

Фото На тілі немає (фото на маннікені) застібається на замок блискавку та додаткові залізні заклепки, низу спереду дві великі кишені, отвір на кишенях і з боків для рук і зверху для тіл. гаманця і тд. кіпюшон не знімний на ньому з боків вставки -ремішки, підкладка салатова,рукави довгі на них маленькі складки на фото видно) з нюансів є невеликі цятки на фото, зазначено-відпирувати не пробувала, продається так як є без повернення та притензій)
Підійде і як оверсайз орієнтуйтеся за замірами)
Довжина 93 см)
Рукав від коміра 72 см)
Пог 57,8 см)
Пот 59 см)
Знизу 60-68 см
Edc by Esprit (ДіСі Есприт) — добре відомий у світі моди молодіжний бренд. Марка розробляє, виготовляє та постачає на торговельні ринки високоякісний одяг, який вирізняється стильністю й оригінальністю.
Країна-виробник: Сполучених Штатів Америки.
Країна-виробник продукції: Німеччина, Китай, Сполучених Штатів Америки.

Ви любите стильний одяг, ви молоді та енергійні? Тоді обов'язково подивіться колекції від Edc by Esprit (ДіСі Есприт). Це одна з найвідоміших модних компаній, що пропонують свою продукцію сучасним молодим людям. Роботи бренда приділяються молодим і дівчатам, які перебувають у пошуку власного стилю і не бояться проводити експерименти над своїм зовнішнім виглядом. Завдяки своїй співпраці з MTV Networks (ЕмТіВі Нетуокс) фірма створила у своїх шанувальників чіткий асоціативний зв'язок між модою й музикою, що вельми позитивно позначилося на іміджі бренда.

Чергова колекція популярного американського торгового виробника молодіжних шедеврів Edc by Esprit (ДісіСі Есприт) була розкуплена практично миттєво, щойно надійшла на прилавки найбільших торгових центрів світу.

Стан: Ідеальний
Колір:
  • Бежевий
  • Салатовий
Розмір:
  • 40/L/48
  • 42/XL/50
Продавець
atatas
Відомі бренди
Тячів
81% виконаних замовлень
Була

Схожі товари