Всі категорії
Додати товар

Жіноча пухова куртка з капюшоном autumn park™ columbia

4200 грн
Опис

Жіноча пухова куртка з капюшоном Autumn Park™ Columbia
Тип тканини
100% нейлон; 100% поліестер
OMNI-HEAT: наш запатентований тепловідбиваючий одяг є найкращою системою управління теплом тіла для виступів на відкритому повітрі. Внутрішня підкладка складається з нашого металевого крапкового малюнка, призначеного для збереження тепла, а дихаюча тканина розсіює вологу.
100% ПУХОВА ІЗОЛЯЦІЯ: сертифікований RDS 650 наповнювач і перегородка є гнучкими в усіх потрібних точках, забезпечуючи додаткову довжину, універсальну посадку та максимальне тепло протягом багатьох років використання та насолоди. Включає теплий капюшон, що щільно прилягає.
ЗРУЧНА ЗИМОВА КУРТКА: Жіноча куртка Columbia Autumn Park Down Hooded Jacket – це ефективне поєднання надзвичайно легкого тепла, яке заповнює лише пух, і наша тепловідбиваюча підкладка.
ЗРУЧНІ ФУНКЦІЇ: це пальто включає в себе теплий і зручний регульований капюшон, кишені на блискавці для зберігання дрібних речей і м’яку обв’язку на манжетах.
Зазначення лише матеріалів найвищої якості, професійного шиття та майстерності. Це довговічна зимова куртка, якою ви будете насолоджуватися протягом наступних сезонів.
Розмір: S повномірний

Стан: Новий
Колір:
  • Блакитний
Розмір:
  • 36/S/44
Вид:
Куртка-пуховик Пальто-пуховик
Особливості:
З капюшоном
Продавець
nur-svetlana
Shopaholic
Київ
70% виконаних замовлень
Була

Схожі товари