Всі категорії
Додати товар

Пуховик жіночий nike w nsw wr dwn fill parka 550fp куртка пухова курточка нова оригінал

4500 грн -12% 4000 грн
Опис

Затишний подовжений пуховик Nike W NSW WR DWN FILL PARKA RUS зі щільним наповнювачем 550FP, що складається з натурального пуху та пера, гарантує максимум комфорту під час холоду.
Стильна, універсальна куртка, чудово застосована для будь-яких завдань, стане фаворитом Вашого зимового гардероба.
Розроблена в найкращих традиціях першокласної якості та впізнаваного стилю Nike, стьобана парка ідеально підійде як для міських прогулянок, так і для туризму.
Модель вирізняється вільним кроєм оверсайз, який без найменшого натяку на стримування рухів забезпечить бездоганну посадку на фігуру.
Ергономічний об'ємний капюшон із наповнювачем і підкладкою, що переходить у високий комір, що закриває половину обличчя, допоможе ізолювати голову від поривів крижаного вітру взимку.
Гладка підкладка із синтетичної тканини не вбирає неприємних запахів поту, сприяє своєчасному повітрообміну, запобігаючи перегріванню тіла.
Пуховий утеплювач гарантує неперевершений рівень теплозахисту навіть в умовах екстремально низьких температур. Довга, повноцінна змійка, традиційно вшита по центру, забезпечена вставкою, що перешкоджає защипанню підборіддя під час перевдягання.
Для зберігання важливих речей і Ваших улюблених ґаджетів передбачені функціональні, місткі кишені із застібками.

Фірмовий шеврон, що відсилає до класичного стилю Windrunner, нагадує про багату історичну спадщину легендарної торгової марки Nike.

Розмір L
Артикул: AQ0019-010

Матеріали верху: поліестер — 100%

Підкладка: поліестер — 100%

Утеплювач: пух — 75%; перо — 25%

Тип застібки: поздовжня блискавка

Технології: 550FP

Крій: Regular Fit

Сезон: демісезон, зима

Стан: Новий
Колір:
  • Чорний
  • Білий
Розмір:
  • 38/M/46
  • 40/L/48
Утеплювач:
Сезон:
Зима Осінь

Схожі товари