Всі категорії
Додати товар
Цей товар наразi неактивний, але є багато схожих

Схожі товари

Зимова тепла куртка пуховик t.ycamille

960 грн
Опис

Зимова тепла куртка T.YCamille приємного кремового кольору з трохи темнішими текстильними вставками по боках. Куртка застібається на блискавку яка гарно фіксує горловину не даючи капюшону зїджати з голови під час сильного, холодного вітру. На капюшоні є застібки для штучного хутра яке в магазині декілька років тому продавалось окремо від куртки(🤷‍♀️). В середині є зручна петелька, щоб вішати куртку на гачок, також є потайна кишенька.

Розмір вказаний виробником на куртці S. І носила я її коли мій розмір був S, якщо ви носите XS можливо вам вона теж підійде але буде трохи вільною. Для більшого розуміння на фото є мірки зняті сантиметровою стрічкою. Також мірки написала тут. Довжина куртки від плеча по спинці 80 см.; довжина рукава від пахви 46 см. (всередині рукавичка є резинка); полуобхват в районі грудей 45 см.; полуобхват в районі стегон 50 см.

Матеріал верху 100% поліестер; підкладка 100% поліестер; утеплювач 100% тинсулейт.

Це моя улюблена куртка евер, коли мій розмір змінився я намагалась знайти таку ж але більшу, в мене не вийшло і я вирішила залишити цю куртку на часи коли схудну, ці часи так і не настали :) а зберігати її в мене більше немає місця тому і продаю. Вона в ідеальному стані не рахуючи крапочку від ручки яку мені залишила дитина з моєї роботи(ця крапочка теж є на фото).

Стан: Ідеальний
Колір:
  • Бежевий
Розмір:
  • 34/XS/42
  • 36/S/44
Матеріал:
Штучні матеріали
Утеплювач:
Тинсулейт
Сезон:
Зима
Продавець
cate13
cate13
Супер-продавець
Київ
88% виконаних замовлень
Була