Всі категорії
Додати товар

Зимова жіноча куртка зефірка oversize акція тільки на тиждень

959 грн з 15 Травень - додавайте до обраного

1199 грн
Опис

Зимова жіноча куртка зефірка oversize від виробника Tayishe привертає увагу своїм незвичайним дизайном і глянсовою тканиною. Ефект м'якої щільної глянсової тканини (з металевим відливом) нагадує шкіряні пуховики, але зовні. На відміну від неефективних характеристик натуральної шкіри в зимовий період, матеріал даної зимової куртки легкий за вагою та не боїться морозів.

У нижній частині виробу з боків розташовані шліци на блискавках (близько 20 см) для регулювання об'єму нижнього краю пуховика. Подовжена спинка куртки та силует «кокон» створюють повітряний фасон (так звана «куртка-черепашка»). Довжина пуховика не тільки дуже зручна та практична, але й привабливо виглядає на будь-якій фігурі.

Є 2 зовнішні врізні кишені без фіксації. М'які гумки на рукавах пуховика запобігають попаданню вітру та вологи. Зимова куртка застібається на якісну металеву фурнітуру. Високий вшитий комір-капюшон чудово захищає від вітру та холоду. Внутрішня підкладка коміра-стійки виконана із сріблястої тканини. Асиметричне прострочення служить додатковим акцентом для моделі oversize.

Стан: Новий
Колір:
  • Чорний
  • Сріблястий
Розмір:
  • 38/M/46
  • 40/L/48
  • 42/XL/50
Продавець
asya__19
asya__19
Супер-продавець
Львів
84% виконаних замовлень
Була

Схожі товари