Всі категорії
Додати товар

Пуховик чорний жіночий колекція zara ski

8300 грн
Опис

Пуховик із двошарової технічної тканини, що відштовхує воду (до 15 000 мм вод. ст.), захищає від вітру та забезпечує повітропроникність, поєднуючи зовнішнє покриття з внутрішньою мембраною. Завдяки натуральному наповнювачу (85% пуху та 15% пера з показником теплоізоляційних властивостей fill power 750) ця модель забезпечує тепловий комфорт за температур до -20 °C під час катання на сноуборді чи лижах. Герметичні ж основні шви покращують захист від снігу та дощу. Також цей пуховик оснащено технологією RECCO®*, що полегшує рятувальні роботи, якщо власник виробу потрапить у лавину, загубиться у важкодоступній місцевості або з ним трапиться нещасний випадок.

Модель із високим коміром, знімним капюшоном і довгими рукавами. Еластичний ремінець для фіксації шарфа на комірі, еластичні шнурки для регулювання на капюшоні, кишеня для скі-паса зі вставкою для протирання маски на рукаві, світловідбивне оздоблення для кращої видимості в темряві на манжетах і внутрішні манжети з вирізом для великого пальця на рукавах, а також регульований вентиляційний розріз із прихованою блискавкою під пахвами.

Кишені з блискавкою та флісовою підкладкою спереду, кишеня для смартфона ззовні та всередині, сітчаста кишеня для рукавичок всередині, кільце для рукавичок на поясній петельці, а також ремінці для утримування виробу на плечах усередині.

Петельки та еластичний ремінь із пряжкою-замком на поясі, внутрішня знімна протисніжна спідниця внизу, а також регульований закот з еластичними шнурками для захисту від потрапляння всередину холодного повітря. Застібається на герметичну блискавку з регульованою вентиляційною вставкою та двома бігунками спереду.

Стан: Новий
Колір:
  • Чорний
Розмір:
  • 34/XS/42
  • 36/S/44
  • 38/M/46
  • 40/L/48
  • 42/XL/50
Продавець
tanus...
tanusha_hrebeniuk
Ковель
39% виконаних замовлень
Була

Схожі товари