Всі категорії
Додати товар

Стильний тонкий пуховик від charles viegele, розмір 48, укр 54-56

899 грн

розпродаж до 25 Травень

791 грн
Опис

Стильний тонкий (не ультратонкий, а тонкий, принаймні, у моїй градації)) пуховик (90% пух, 10% перо) приємного спокійного м'якого кольору. Пізнали дуже важко зловити реальний колір камерою, на всіх фото колір вийшов трохи різний... Напевно, найбільш близький на фото 4 — такий світло-сірий зі світло-зеленим підтоном, навіть, напевно, не світло-зеленим, а хакі, дуже рясно розведений молоком.
Комір-стійка, на комірі металева блискавка (виворітно в цьому місці складався тонкий капюшон, але прежадя господиня його просто зрізала, ймовірно, для того, щоб комір був плоским. Застібається на всій довжині на блискавку, зверху на кнопки, заховані в потайній планці.
Попереду нижче лінії талії дві вертикальні прорізні кишені. Зсередини не менш добре, ніж зовні (фото 4)
Заміри виробу в нерозтягнутому вигляді, см:
плечі 46,
пахви (приблизно дорівнює НОГ) 59,
ПОТ 58,
НОС (Замір роблять на відстані 65 см від плечового шва, якщо річ коротша, то по краю виробу) 61,
довжина 70,
довжина рукава 60,
ширина рукава в зоні біцепса 2*22.
Об'єми манекена, см:
плечі 43,
ОГ 111,
ОТ 90,
ОБ 114
Вирушаю Новою поштою або накладеним платежом (за умови оплати доставки в обидва кінці), або за передоплатою на карту Приват, Укріплого за передоплатою, Meest за передоплатою Продаю багато фірмових речей Airfield, Strenesse, Gerry Weber, Steilmann, Brax, Bonita, Basler, Frank Walder, Apanage, Olsen, Ulla Popken, Gardeur, Monari, Rabe, Guess, Hauber, Marks&Spencer, Concept K. Багато нових речей (з етикеткою) — можна на подарунок. Дивіться інші свої оголошення. Завдяки тому, що зазирнули:-)

Стан: Ідеальний
Колір:
  • Сірий
  • Хакі
Розмір:
  • 48/4XL/56
  • 46/3XL/54
  • 50/4XL/58
Матеріал:
Штучні матеріали
Утеплювач:
Пух+перо
Сезон:
Зима Осінь Весна