Всі категорії
Додати товар

Продам новий з біркою італійський пуховик bomboogie 50ї xxl

10800 грн
Опис

Продам новий з цінником італійський пуховик Bomboogie 50ї італійський розмір. Реклама в бренд Бомбоджи не потребує, він мега раскупаем в Європі і якість дуже висока. Про бренд можна почитати в інтернеті і італійська торгова марка Bomboogie була створена в 1991 році і почала випускати першокласні пуховики і куртки. Її назва і логотип, який зображує пропелер легендарного літака, пам'ять і повагу до героїзму військових льотчиків. Бренд став уособленням високого оригінального стилю і якості, який не залишить байдужим нікого, я пропоную новий пуховик 5й розмір в розмірній сітці, ще є останній 3 ікса ель-6й. Колір дуже модний, дорогою світла бронза з люксовим сяйвом, заміри можна попросити в приваті і розмірна сітка відповідає таким параметрам дівчині-
5ому і якщо у Вас об'єм грудей максимум-до 107 cm; талія-максимум до 89 cm;стегна - до 111 cm! включно-то ви влазить...

Сидить так, як на моделі( див. фото на живій людині, тільки на ній 1й розмір, нагадую, у мене 5й. Дуже рідкісне пропозиція зараз перед настанням холодів, пуховик як раз на євро зимову погоду, думаю, створювалося для євро зими, максимум -15, легке, ідеально простроченное, ідеальна на зиму, з люксовим сяйвом, капюшон можна відстебнути. Під цей пуховик у мене є в наявності супер сучасні кросівки срібні кольори бренду Дизель або руді Палома Барсело з хутром на танкетці 39й розмір і Палома Барсело з хутром на плоскій танкетці чорні р. 40 - дивись інші мої майбутні зимові оголошення.

Відгук покупця на такий пуховик я знайшла в інтернеті-
Visualizzazione di 1-1 recensioni su 1

Migliori recensioni
claudio
5,0 su 5 stelletele per dipingere
13 febbraio 2019
Colore: BlackDimensione: 48 XL IT DonnaAcquisto verificato
gli imballi sono solidi ed integri, le tele tutte belle e con grana fine come e' giusto che sia !!!! bravi

Склад:
90% перо, 10%пуху, не синтепон як у Макс Мари Вік Енд і так далі!! Якщо синтепон, то гроші на вітер"-моя суб'єктивна думка.
ДЛЯ ТОГО, ЩОБ ВСТИГНУТИ ДО холодів першим купити чудовий пуховик з ПЕРОМ і світовим брендом, натисніть кнопку КУПИТИ! Дякую за увагу. Повернення немає, Ви свідомо огляньте і промеряете річ і візьмете її назавжди, як я впевнена на всі 100% або ВІДМОВИТЕСЯ. Століт 500 євро і для того, щоб купити - тиснемо кнопку купити.

Склад:
90%пуху, 10 % пера !! не синтепон
Доставка:
Безопасная сделка
**********************************************************************************************
Заміри на останній фото.
Цена изменилась в связи с ростом курса евро, а покупала я в Италии в евро валюте, спасибо за понимание.

Стан: Новий
Колір:
  • Золотистий
Розмір:
  • 42/XL/50

Схожі товари