Всі категорії
Додати товар

Шуба бомбер - бомба) з натурального природного хутра "рись" або "дикий кіт" з лисицею

1399 грн з 07 Травень - додавайте до обраного

1999 грн
Опис

Звісно, що ця чудова високоворсна шуба з натурального, а не з штучного хутра, яке є наймякучим і найпухнючим на дотик у цілому світі, воно схоже на кроліка чи лисицю, але воно природне не фарбовані, за малюнком дуже нагадує найцінніші частини рисячі шкурки , саме дорогі животики лісової рисі. Версії із лісовим котом на Шафі в переліку визначених тегом немає. Тому пишу рись, але Сертифікату немає, отже, як за рысь ціну я на цю шубу не ставлю !
Це є природне хутро когось із родини лісових диких кошачьїх за ціною кроля у відмінному стані, яку я продаю просто як, шубу з натурального хутра за відповідною ціною.
Шуба дійсно в причудовому стані. Міцна, м'якаі пухка, тепла і гламурна, красива, жіночна і вишукана. Непоміченою не залишитесь. Саме те, що треба аби підкоряти і зваблювати чоловіків)). Не рветься, не лізе, не воняє, підкладка чиста.
Вона не з Секенда, вона домашня.

Розмір С-,М на зріст 160- 170см.
Гарна, модна, практична і вишукана річ і на повсягдення і на свята. Міцна, витривала на сніг і морози і у транспорт громадський і у Шеврале с Мерседесом можна))
Надаю перевагу продажу із замовленням покупцем курьерскої доставки до метро, бо вважаю, що покупець перше ніж віддавати гроші повинен роздивитися і примірити речі, бо повернення в мене немає і скарги після угоди я не приймаю.
Але, якщо Ви з іншого міста, то пересилка виключно за 100% передплатою на карту Приват банку з особливою умовою продажу:
Я не беру на себе ризики щодо роботи пошти та не відповідаю за відповідність особистим уявленням і сподіванням покупця від речей за описом і картинкою.

Повернення немає, Резерву немає, торг є.
Відповідаю на пропозицію власної ціни за якою (якщо я на неї пристану) , то купляти треба негайно, а не "я поторгуюсь і почекаю до ЗП"))
Всім бобра))

Стан: Ідеальний
Колір:
  • Золотистий
  • Помаранчевий
Розмір:
  • 32/XXS/40
  • 34/XS/42
  • 36/S/44
  • 38/M/46
  • 40/L/48
  • 42/XL/50
Матеріал:
Кролик Лисиця Рись
Сезон:
Зима Осінь Весна
Продавець
malin...
malinkakalinka
Супер-продавець
Київ
86% виконаних замовлень
Була