Всі категорії
Додати товар

Шуба мутон натуральне хутро куртка зимова кобра

2999 грн

розпродаж до 10 Травень

2099 грн
Опис

Шикарна натуральна шуба куртка мехова зимова з натурального стріженого чудовоно мутону. Дизайнерський витвір Кобра! Єдиний примірник!
Шкіра і хутро на зручному капющоні, якій відстебується. Комір із шикарним песцем Світла з чорним мупрова стріжена поперечка у ошатному дорогому колірі димчиста з вишуканим карамельно кавовим- надцветом, як деграде. Жодного недоліку! Жодних слідів використання! Нема потертостей ані на карманах, а ні на рукавах! Вона бездоганна!
Сучастна модна шуба з справжнього стріженого хутра шовкового густого набівного мутону (не бобрік, не кролик, саме знососійкий лазерної стріжки і поліровки, вишуканий добротний дуже дорогий мутон).
За магазиною ціною, якщо, звісно, за мутон не видають кроліка)), попре те, що хутро мутон більш витривалє і йому не страшні ані мокрий сніг, а ні інші зимові негаразди, бо мутон, на відміну від норки і короля надійніший і невибагливий у догляді, бо його хутро і шкіра більш міцне в ізносостійке, тобто слугує до істіраніня довше.
Модна дорога (була куплена за 22000тис.грн при курсі 26) Справжня дизайнерська хутряна кобра - дивуйте оточуючих своїм смаком і красою. Стан такий, що ніхто нездагадається, що Ви придбали шубу вже не нову.
Хутро наче плюшове, неймовірно приємне на дотик, плям і залисін не містить взагалі, реально вона в стані як з магазину.
Шкіра у відмінному стані. Дизайнерське забарвлення Кобра. Шуба свіжа, не стара, шкіра світла не пожовкла, м'яка, ніжна еластична. Хутро не спиться, дуже дорого виглядає. Сучасна, бажана, зручна гарна модель. Будете вній зимовою королевою)
Такій відмінний стан, що можна і для нареченої і для дружки. Не у пуховику ж Вам виходити заміж)
Сэкономите на свадебном платье одного дня, прикройте его этой шубой и будете блестать не только один раз на торжестве, а порадуете себя на долгие годы. Шикарные фото будут навсегда. Шуба роскошная, модная и величественная. Отличная вычинка производство не Китай! Это качество и надёжность на долгие годы! Шуба в отличном состояни, но она таки б/у. Не лезет, не воняет, подкладка целая, спешите видеть, последняя гастроль по такой цене!
Шуба украшает, завораживает взгляд и греет душу. Вещь для королев- супер модная и стильная поперечка.
Пойдет на Ску - Мку
на рост 160-175см.
размр С-М по шубе :
ПОБ 54-56см
ПТ 44-46 см
ПГ 48-50 см
Рукар 64-65см
плечи 40-42 по верху пл плечам, внутри по подкладке по зоне ливчика по спинке 38-40см.
Длина см без капюшона 75см.

На рост 160-175см. рукав 64-65
спинка 38-40-42см. между рукавами по линии лифа. сверху по плечам под капюшоном 40-42см не больше.

Без рисков с осмотром и примеркой покупка в Киеве. Перешлю только по 100% предоплате, нет 100-200грн на радость почте меня не устроят. Шуба на приммерки не катается, потому, что как она там где-то пройдёт примерку с тональным кремом и помадой или без я переживать не хочу.

Торг есть. Предлагайте за сколько купите и забирайте в тот же день.
Обмена и возврата нет.

Стан: Ідеальний
Колір:
  • Чорний
  • Бежевий
Розмір:
  • 32/XXS/40
  • 34/XS/42
  • 36/S/44
  • 38/M/46
  • 40/L/48
Матеріал:
Сезон:
Зима Осінь Весна
Принт:
У смужку
Продавець
verona7777
verona7777
Київ
57% виконаних замовлень
Була

Схожі товари