Всі категорії
Додати товар

Шуба природне хутро родини куньїх норкова молочно біла горностай

7999 грн
Опис

Хто такий горностай? Чому він значно дорожчий за родину куницевих (куньїх, куница) до яких належать норка та соболь? Бо це Царьське хутро, саме ним прикрашені мантії та корони Царів і вільмож на відомих картинах. Такий колір тварина має тільки у Зимку, літом хутро зброшено і колір стає звичайний кремовий, який не відрізняється від куниці ни чим. У клітках і на фермах не виводиться, обетує тільки у природному середовищі, хутро добувається полюванням, ось чому воно рідкісне і цінне. У всьому іншому повністю збігається із значною і шанованою у нашій місцевості бідою норкою крестовкою.
Шуба пошта з красиво підібраних якісно пошитих клаптиків. Колір, увага, не сніжно білий, а молочно білий, ні виражених жовтих плям хутро немає. Точніше всього передано на останньому фото. Але Ваша камера може відрізнятися від моєї.
Шикарна біла шуба, пошив модний бомбер !
Натуральна в состоянии без значимых недостатков.
На мехе нет никаких потертостей , нет ничего, о чем я знала и умолчала. Мех с богатым подпушком шикарен.
Не разлазится и не скукожился
. Все застежки исправны. Нет , не потерто ни где, да, и на рукавах и на карманах тоже, как будто ее не носили вообше. Стоит такая в магазине около 55.000- 60.000 тыс грн. Так, что цена вполне адекватная и лакомая.
Нито не узнает , что это не из элитного бутика. Вид дорогой и шикарный . Будете блистать и покорять сердца. Шуба на столько в отличном на вид состоянии, что подойдет на свадьбу невесте или дружкам и ее потом ещё можно носить лет 20-15 не снимая. Секономите на свадебном платье, которое под шубой и так никто не увидит. Не в пуховике же ,Вам выходить замуж?
Снимите мерки со своей одежды, которая Вам подходит и слайте вывод по размеру.
Мерки сняты:
Модна, і красива, бажана ХИТова модель.
на зріст 150-165см. рукав від плеча см.58-60см. на 170см. будуть відкриті кисті, а ле декому так подобається (бо так видно браслети)
Розмір С-М-, на Л- у притула, а це погано сідає. Шуба не купальник, має бути вільна.

ПО по самому низу 56см.мах
ПоТ 56см
ПоГ 56см. Всі мірки по верху застебнутої шуби.
довжина по спинці, без урахування виміру 60 см. це по стегна.
Без рисков с осмотром и примеркой покупка в Киеве. Перешлю только по 100% предоплате, нет 100-200грн на радость почте меня не устроят. Шуба белая и светлая, как она там где-то пройдёт примерку с тональным кремом и помадой или без я переживать не хочу.

Увага! Наложеного і безпечної оплати немає.

Торг есть. Предлагайте за сколько купите и забирайте в тот же день.
Обмена и возврата нет. Резерв не делаю, по этому, прежде чем нажать на кнопку Заказа осознайте, что все деньги надо заплатить сразу, по этому возьмите карту.
Всем добра) Нет, недостатков нет, да наложкой не пересылаю) Да, Вам, она точно подойдет) Это лучший выбор! Надо брать пока есть!

Стан: Ідеальний
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • 34/XS/42
  • 36/S/44
  • 38/M/46
  • 40/L/48
  • 42/XL/50
  • 44/XXL/52
Матеріал:
Куниця Норка
Сезон:
Зима Осінь Весна
Принт:
З тваринним принтом
Продавець
verona7777
verona7777
Київ
57% виконаних замовлень
Була

Схожі товари