Всі категорії
Додати товар
Цей товар вже проданий, але є багато схожих

Схожі товари

Шуба з родини куньїх пудрова біла крем натуральна норкова напівшуба

5600 грн
Опис

Шуба з хутра родини куньїх.
З справжньої россійської (не скандинавської, не польової норки, не шиншилла ) це біла- пастельна норка родини куньїх (куниця). Це хутро за коліром і зовнішнім виглядом дещо нагадує світлий соболь, і дуже близько до нього за якістю і вартістю, але у соболя трохи довше і набівніше (більше) хутро Так шуба натуральна,так пілпушок чудовий, якість сучасного пошіття і вчинки дорогого хутра. Шуба легка, хутро приємне на дотик і на око, зносу немає, хутро м'яке не затерте ніде, стан не зношена, хутро щільне, збите без заломів, не закашлачине, набівне пушисте гарне на око приємне на дотик.
Не пропустить повз свою увагу у продажу цю Статусну шубу із натурального найдорожчого хутра російської норки (з кращіх представників сімейство куньїх, чиє хутро з відомих причин більше не потрапить до нашого ринку) Завезена до війни, отже, як б/у продається легально.
Ні не у розпуск пошив! Це не зшиті разом тонкі смужки ! Шуба цільна! Відмінні валики платини, поперечка! Природний окрас чудове вишукане забарвлення світло білого - кава з молоком какао - крем паломно !
! Увага, колір на фото може дещо відрізнятися від камери Вашего гаджету.
Дорожче і вишуканіше годі шукати за такою ціною! Хутро м'якє і пухнасте, шовковисте і дуже приємне на дотик. Можна навіть зомліти від задоволення володіти такою прикрасою.
Стан зносу відсутній, підкладка без нюансів. Вигляд - відмінний! Будете виглядати достойно і дорого! Представницький клас сучасної моделі!
Це- Ска , на М-ку не піде. Не треба міряти, те, що не застібнеться на об'єм бюсту 0-1-2 С-ка якщо у Вас особисто по Вашій фігурі до 84-88см. мах за бюстом то підійде. На 90 см. неможно, якщо і застібнеться, то туго. Шуба має вільно обгортати, це не купальник.
Рукав 62см. на зріст 158-170см.
Заміри по розкішний шубі без недоліків:
Довжина 64см. без урахування коміру.
по спинці між лопатками з внутрішнього боку шкуби по лінії ліфчика 36-38см. зверху по плечах по шубі 38-40см. рукав модем і реглан. Глубіна пройти близько 20см. (не приспущений) Звичайний реглан.
підрукавами по грудях напівоб'єм 42-44см
талія 40-42см. прямий крой.
стегна 44-46см по застебнутій шубі зверху.
це заміри по верху застебнутої шуби. Ні, я не зможу якось так перевіряти, щоб склалась враження, що вона розшириться))

Ні, ці шуба на примірки катається. Я не хочу ризикувати тим, як пройде примірка і чи не зашкодить це шубі. Ваші 200грн. на пересилку отримає пошта у разі повернення, мені так не цікаво.
Ні, наложенного і повернення немає.
Тільки повна оплата на картку.
Для безпечної угоди по місту Києву можливе замовлення курьерської доставки до метро, на вимогу покупця за згодою продавця.
Резервів не роблю. Є торг, але, якщо вже запропонували свою ціну в я її погодила, то оплачувати треба того самого дня, не колись. Ціна чекати не буде.
Гарного всім настрою і гарних угод.

Стан: Ідеальний
Колір:
  • Білий
  • Бежевий
Розмір:
  • 32/XXS/40
  • 34/XS/42
  • 36/S/44
  • 38/M/46
Матеріал:
Куниця Норка
Сезон:
Зима Осінь Весна
Продавець
verona7777
verona7777
Київ
57% виконаних замовлень
Була