Всі категорії
Додати товар

Шуба з срібної шиншили манто пальто кардиган

5949 грн з 23 Вер. - додавайте до обраного

6999 грн
Опис

Шуба поперечка натуральна дизайнерська фірма на фото брак не горить, ознака якості і довговіності виробу. Шуба пальто бомбер кардіган реглан комбінована смугами натурального хутра природної шиншили (шиншилли і стріженої чорної норки, що видно на останньому фото голки притаманні лише голки і вони проглядають скрізь опушку навіть на різаних зверху частинах чорних смуг. Манто має чорні полоски не з простої шкіру чи замш, ексклюзивно поєднуючи у собі не стріжені не фарбовані широкі смуги саме срібної шиншили природнього окрасу (не пожовкла) і смуги стріженої чорної норки сформовані спеціальною вишуканою лазерною стріжкою і поліровкою. Це дуже вишукано і дорого, це не ширпотреб, це справжній ексклюзив не з бобра, не бобрік, не кролік, не мутон. Стан ідеальний.
Без нюансів. Взірцеве б/у.
Шуба забарвлення, як на фото, але Ваша камера може дещо відрізнятися від моєї, не завжди точно передає кольори.
Хутро міжує стріжена норка чорними смужками між хутром шиншили. На шубі вся фурнітура робоча. Дизайнерський витвір мистецтва, бірка на фото, виробництво Греція.
Шубка для обраних світських левиць, гламурна і запам'ятовуюча. Непоміченою не лишитесь. І зігріє і допоможить підкорювати серця. Все як на фото. Розраховувати купити нову шубу за ціною б/у із різницею від ціни нової за магазину до 90%. велика вдача, хапайте доки є.

Общее состояние отличное. Вид достойный и шикарный. Утяжка на кулиске внизу.
Подкладка чистая, мех без заметных следов ношения, невытерт до дыр (возможно у карманов, сбоку и по низу немного примят).
Шуба украсит собой люблю церимонию, торжественное мероприятие или светский раут, подойдёт и на платье в пол и на каждый день под джинсы. Зачем мерзнуть в холодных залах? Или Вы в пуховике на торжество прийдете? Так ее и после праздника можно хоть каждый день носить 3 сезона в году:
рамер не угадываем, а сверяем свои замеры (лучше снять их с одежды, которая Вам подходит с моими мерками .

Заміри:
довжна по спинці 88 см. без двостороннього великого коміру висота якого 18см
Рукав іде наче, як реглан (но не зовсім) довжина з зовнішнього боку 40см. 3/4 піде на будьякий зріст. ширина от за рукава 19см
глубіна пройти 28-30см
по плечах 40см. по верху шуби, з внутрішнього боеу по підкладці 36-38см
талія 50см груди 50см. в застебнутому на робочі великий кнопки. стегна 52см по низу подолу 54см
Це напівоб'єм поверху одягу. Ваші мірки повинні бути менше на декількох сантиметрів. Звіряйте мої заміри з наявним і зручним для вас одягом і з'ясуйте чи Вам підійде.

Наложенного немає. Повернення не роблю.
Мені не потрібні Ваші 200грн за доставку, які отримаю не я, а пошта. Не цікаво. Шуба по преміркам не катається.
Всю суму на картку, після цього швидко відправляю. Є торг, Пропануйте власну ціну і платить того ж дня, бо резерву немає, а ціна узгоджується не на завжди.

Стан: Ідеальний
Колір:
  • Сірий
Розмір:
  • 34/XS/42
  • 38/M/46
Матеріал:
Особливості моделі:
Двосторонні
Сезон:
Зима Осінь Весна Демісезон
Принт:
У смужку
Продавець
verona7777
verona7777
Київ
62% виконаних замовлень
Була

Схожі товари