Всі категорії
Додати товар

Шуба норкова поперечка колір гіркий шоколад темно коричньова натуральне хутро

7500 грн
Опис

Шуба з кращої справжньої довговорсної норки. Це спинки зимових самців. Акціоне найліпше відбірне хутро.
Скандинавська природна нефарбована норочка довгими і м'якими голками, також підпушок значно багатшій м'якший і пухкіший.
Шуба, як з вітрини, чи з обгортки журнала, але її до Вас таки носила та, для якої 8500грн. то є не великий гроші.
Шуба не з секонду, вона не воняє.
В мене асоціації від цієї шуби із кінострічками із Джеймсом Бондом. Такі шуби мають його обраниці, ті роскішні жінки, яких він кохав і розтібав таки шуби на них.
Колір темно коричневий, темний каштан, гіркий шоколад, не махогон, не чорний. Наміру точно не передає. Найбільш близько на останньому фото, але світосприйняття залежить від Вашого гаджету.
Так, Ви маєте сплатити за цю шубу сумму, яка здається Вам значною і хочете отримати бездоганну річ. Всі продавці нахвалюють свій товар і замовчують про нюанси, а так хочеться, щоб, як у казку потрапити, щоб, щоб ту шубу, яку за 80.000грн придбали і того ж року Вам так повезло, що її нову за 8.000грн. продали. І так, щоб муха не сиділа)) , але ж ні, за такою різницею від магазином ціни це може бити тільки б/в, але це в очі не видається, не засмальцовано і не затерте на комірі хутро гарне, не затерте на рукавах і біля кішень все добре без кошмару, залисин немає, але сліди використання непомітні є у звичайних місцях. Що шубу таки носили трохи видно по підкладці, вона чиста.
Все, що я мала розповісти Вам про цю чудову шубу, яка є у відмінному стані я показала на фото. На рукавах і біля кішень не затерте. З лупою роздивлятися речі б/у вишукуючи у них недолікі, як заводське ОТК у нових речах не передбачено)) До вас її носила і застібала на собі попередня багата власниця це очевидно (ні, це не те, що Ви подумали)) біля кілець нічого суттево не затерте, сліди використання мікроскопічні і аж ніяк на загальний відмінний зовнішній вигляд не впливають. Шуба відмінної якості, модна, сучасна, бажана статусна поперечка.

Шуба украсит собой люблю церимонию , торжественное мероприятие или светский раут, подойдёт и невесте и дружкам, ляжет хорошо и на платье в пол и на каждый день под джинсы. Зачем мерзнуть в холодных залах? Или Вы в пуховике на торжество прийдете? Так ее и после праздника можно носить хоть на каждый день.
Сверяйте свои мерки с моими с замерами.

Заміри:
довжна по спинці 75см. без воротніка.
Рукав 60-61см. по меху от плеча.
по плечах 40см.
поподкладці внутрішнього боку 40-42см
Фасон дещо приталений. талія 50см груди 50см і стегна 55см. в застебнутому на робочі застібки стані, це напівоб'єм поверху одягу. Ваші мірки повинні бути менше на декількох сантиметрів. Звіряйте мої заміри з наявним і зручним для вас одягом і з'суйте чи Вам підійде.

Наложенного немає. Повернення не роблю.
Мені не потрібні Ваші 200грн за доставку, які отримаю не я, а пошта. Не цікаво. Шуба по преміркам не катається.
Не чекайте розпродажу, я можу уступити завжди.
Платити треба всю суму на картку одразу, після цього швидко відправляю. Є торг, Пропануйте власну ціну і платить того ж дня, бо резерву немає, а ціна узгоджується не на завжди.

Стан: Ідеальний
Колір:
  • Коричневий
Розмір:
  • 32/XXS/40
  • 34/XS/42
  • 36/S/44
  • 38/M/46
  • 40/L/48
  • 42/XL/50
Матеріал:
Сезон:
Принт:
У смужку

Схожі товари