Всі категорії
Додати товар

Довга міді тепла -25° не китай шуба з капюшоном поясом коміром з еко хутро xs-хl

3200 грн -7% 3000 грн
Опис

ЦІНА ЯК НА ТАКУ ЯКІСТЬ, ЗАРАЗ РЕАЛЬНО ДУЖЕ КЛАСНА.
Розпродаж послідніх розмірів XS, S, S-M, тільки зелена і червона (дуже гарний відтінок не визиваючий- стриманий і елегантний). Фасон тільки фабричний з розпорками по бокам (якість супер) з розділенням коміра і дуже зручним та красивим капішоном. Довжина 118 см. Пояс присутній з хутра.
Є додаткові фото в різних кольори - запитуйте..., відповім на всі питання...!!! Шуби реально круті від натурального вигляду візуально відрізнити, хіба що треба помацати і дуже сильно придивлятися. ВАЖЛИВО: -дуже практичні ці шуби, так як будуть носити краще ніж натуральні і не один рік { перевірено}. -настільки все якісно, що можна навіть прати в машинці на ручному режимі, при низьких температурах, хутро не деформується і не сяде. Після прання можна просушити при кімнатній температурі, розташувавши на широкій вішалці. Шуба прямого крою з неймовірно м'якого штучного хутра. Шуба з поясом, що застібається на металеві гачки, є кишені, і тримачі для пояса. Якісна підкладка. Шуба з утеплювачем слимптекс {slimtex} 100 г/м2 - витримує температуру до - 25 градусів морозу. Сам хутро виглядає дуже круто - це найкращий варіант в Україні по щільності, м'якості, оптимальній довжині ворсу, стійкості до заломів, а так само зносостійкості. По мимо цього використовуються залізні гачки {а не пластмасові як на більшості штучних шуб}, також добре опрацьовані розміри, технологія пошиття і так далі, виробник не заморочується на рахунок якості товару. Це хутро преміум класу, а не дешева китайська підробка, яка зараз часто продається за ціною набагато вище... М'який і приємний на дотик еко хутро за своєю естетикою візуально не поступається натуральним матеріалам. Можна замовити такі кольори: ХАМЕЛЕОН - пудровий {рожево-бузковий}, червоний, аквамарин{під синій}, зелений {пляшковий - хамелеон, колір дуже цікавий}, ХАМЕЛЕОН-сіро-бежевий або сіро-бузковий, просто світло сірий, молочний{дуже світлий і шалено красивий), звичайний коричневий, світло теракотовий і темно теракотовий - дивіться ІНШІ мої оголошення. Также можно заказать эти цвета и БЕЗ капюшона, а просто с воротником.

Так как это не Китай, а фабрика в Украине, то срок изготовления 7-14 рабочих дней.

ПАРАМЕТРЫ

Длинная шуба:
Размеры: XS-M, L-XL, XXL
Рукав : 62 см {XS-M, L-XL}, 65 cм {XXL}
Плечи: 40 {XS-M}, 42 см {L-XL} 47 см {XXL}
Длина шубы: 110 см {XS-M, L-XL}, 112 см {XXL}

Средняя шуба:
XS-M {длина 90 см, ПОГ 51 см ПОТ 51 см, ПОБ 53 см, рукав 62 см, плечи 40 см}
L-XL {длина 90 см, рукав 64 см, плечи 42 см} ПОГ 54 см ПОТ 54 ПОБ 57 см
ХХЛ {длина 92 см, рукав 65 см} ПОГ 62 см, ПОТ 62 см, ПОБ 65 см

В этом обьявлении РЕАЛЬНОЕ фото шуб- 110 см {3000-3200 грн в зависимости какой курс будет в день оплаты. С длиной в 90 см (2800 грн) всё то же самое, только будет покороче.

МОЖНО ТАКЖЕ СДЕЛАТЬ ПОД ВАШИ ПАРАМЕТРЫ И ПОД ТУ ДЛИНУ КОТОРАЯ ПОДХОДИТ ВАМ ПРИ ЭТОМ ЦЕНА НЕ УВЕЛИЧИТСЯ, РАЗВЕ ЧТО ЗАХОТИТЕ БОЛЬШЕ ДЛИНУ 110 СМ.

Стан: Новий
Колір:
  • Зелений
  • Червоний
Розмір:
  • 34/XS/42
  • 36/S/44
  • 38/M/46
Сезон:
Зима Осінь
Принт:
Без принту