Всі категорії
Додати товар

Бігова спортивна кофта куртка вітровка hotsuit sauna s (36)

1500 грн
Опис

З усіх питань звертайтеся до ЛС.

Нова жіноча бігова тренерівна спортивна кофта куртка вітровка алімпійка професійного бренда запантованого одягу Hotsuit Sport модель — Sauna Silver Heat REG V2.0. Розмір вказаний S (36) — виміри дивіться нижче. Колір чорний. Зверху на блискавці. Рукави та низ куртки на манжетах, щоб не випускати тепло. Усередині зі спеціальним срібним покриттям, яке виконує функцію сауни та прискорює потовиділення та процес худіння. Підійде для бігу, занять спортом, боксом, йоги тощо. За потреби скину більше фото. Можливе пересилання на примірку та повернення.

Опис із сайту:

Пришвидште потовиділення та змусьте вас потіти, як монстр: костюм для сауни Hotsuit — один із професійних інструментів для схуднення у воді, що використовується бійцями та боксерами за короткий час перед змаганнями. Тренуйтеся в спортивному костюмі лише 10 хвилин, щоб досягти тренувального ефекту.
Легкий і зручний: спеціально розроблений із використанням запатентованого спортивного костюма зі зносостійкої гладкої тканини SilverHeat REG V2.0, жіноча спортивна куртка допомагає спалювати більше калорій. Поєднання цієї куртки з правильним харчуванням і фізичними вправами, які допоможуть вам схуднути, отримати задоволення від потовиділення, привабливіший. Прати тільки вручну в холодній воді, сушити в підвішеному стані.
КОМФОРТНА ТКАНИНА БЕЗ ЗАПАХУ: проти дешевих неопренових костюмів для сауни, представлених на ринку. Після сильного потовиділення гумовий жіночий костюм-сауна матиме неприємний запах. Жіночий костюм для сауни Hotsuit не має особливого запаху. Не впливає на рух і тренування під час носіння пот футболки, що вбирає піт.
МОДНИЙ ДИЗАЙН З ЯРКИМ ЛОГОТИПОМ Нога костюма для сауни робить вас привабливішим під час тренувань: підходить для занять у тренажерному залі, бігу, бігу на свіжому повітрі, використання крісла, обладнання, тренувань та будь-яких інших вправ для схуднення. Куртка на спині з яскравим логотипом зробить вас безпечнішими дорогою додому в нічну пору.
Чудово захищає від вітру та вологи в будь-яку пору року: костюм для сауни-хоткостюму добре захищає від вітру та води, зберігає температуру тіла, пришвидшує спалювання калорій і його можна носити в будь-яку пору року.

Пересилаю по передоплаті будь-якою поштою або безпечною оплатою Шафа. Відсилання на день замовлення.

Замеры:

Длина от плеча до низа - 61 см
Ширина в груди - 52 см
Ширина в талии - 46 см
Ширина резинки внизу - 30 см (в сжатом состоянии)
Длина рукава от капюшона - 70 см

Стан: Новий
Колір:
  • Чорний
Розмір:
  • 34/XS/42
  • 36/S/44
Продавець
sovest1989
sovest1989
Супер-продавець
Запоріжжя
82% виконаних замовлень
Була

Схожі товари