Всі категорії
Додати товар

Комфортна вітровка унікального німецького бренду puma

319 грн
Опис

Комфортна вітровка унікального німецького бренду Puma.
Зручна вітровка Puma ідеально підходить для тренувань, зустрічей з друзями або походу в кіно. Куртка та кишені застібаються на блискавку. Комір-стійка забезпечує тепло і захист від вітруОригінально декорована по спинці.Рукава завершено широкою трикотажною еластичною резинкою.
Класичний вигляд дозволяє легко комбінувати її з іншими речами у вашому гардеробі, щоб створити унікальний та комфортний образ. Легінси або спортивні штани надають більш спортивного вигляду, а футболка та джинси створюють стилізацію на кожен день.

Розмір XS.
-довжина 60
-плечі 37
- пог 43
-рукав 65

Склад:
100% поліестер

Puma – це не просто марка спортивного взуття та одягу з Німеччини. Це унікальний бренд, який майже 70 років допомагає світовим спортсменам ставати чемпіонами. Це ім'я, яке знає кожен житель Землі, що цінує комфорт, довговічність та індивідуальність в одязі та взутті.

= Щоб не пропускати обновки, а вони в мене топові, підпишись і знатимеш, що одягти завтра. 💕
=📌 Оплата:100% на карту Приват.
=📌 Відправка:Нова пошта, Укрпошта(надсилання в день оплати або на інший день)
=Обміну та повернення немає! Тому, будь ласка, уточнюйте все заздалегідь, а також звіряйте свої параметри (одягу, який Ви носите) із вимірами, які вказані в описі товару.
= Дивіться інші оголошення! Багато якісних брендових речей за низькими цінами. Підписуйтесь! Оновлення товару майже щодня. Радий кожному покупцю. Виникнуть питання – з радістю відповім! Приємних покупок!

Стан: Ідеальний
Колір:
  • Чорний
Розмір:
  • 34/XS/42

Схожі товари