Всі категорії
Додати товар

Дуже тепла зимова стьобана темно-сіра безрукавка naketano германія s.

1000 грн
Опис

Naketano GmbH — німецька компанія, що спеціалізується на випуску якісного верхнього жіночого одягу, що отримала широку популярність у 2010-х роках завдяки своїм толстовкам і курткам. Попри свою високу економну ефективність наприкінці 2018 року Naketano за незрозумілих обставин припиняють своє виробництво.
ТМ була заснована 10 травня 2005 року в федеральній землі Північний Рейн-Вестфалія, у місті Ессен. Про те, хто стоїть біля джерел компанії, залишається тільки здогадуватися.
2006 року з'явилася перша колекція вуличного одягу від Naketano, орієнтована виключно на жінок. Основна ідея колекції полягала у використанні всіляких деталей, які роблять одяг комфортнішим і стильнішим. Так, побачили світло толстовки з товстими шнурами та нашивками із синтетичної шкіри, які чудово підходять для повсякденного носіння, які в підсумку стали візитною карткою бренда.
Надалі під брендом Naketano була випущена колекція одягу для чоловіків, яка здобула визнання і високу оцінку покупців. Але попри високий попит, наступні колекції знову були націлені на жіночу аудиторію.
На рубежі 2017/2018 року компаніярошила своїм діловим партнерам, що осінньо-зимова колекція 2018 стане останньою, а продажі будуть припинені до кінця 2018 року. Оскільки однойменний бренд був високодохідним (якщо вірити річним звітам) і причини припинення його діяльності згладжені не були, це викликало загальне здивування як у галузі, так і серед клієнтів.
Компанія продовжує існувати, але про її операційну діяльність нічого не відомо.
Особливості маркетингу та виробництва
Із самого початку своєї діяльності Naketano GmbH відмовився від інгредієнтів тваринного походження й позиціював товар у рекламі як веганський. Також особлива увага акцентувалася на високих стандартах якості та незначній різниці в ціні з великими конкурентами, як-от H&M або Zara.
У своїх маркетингових кампаніях Naketano не боїться використовувати провокаційні назви, які зазнають різкого широкого критика. Викличні найменування колекцій, як-от Muschiflüsterer («Шукрова киска»), Dirty Bitch Yeah («Грязна сук, так») або Gespreizt wie gereizt («Розширення як під час подразнення»), привели до того, що бренд бувшив у сексизмі. «Накетано» не відповідає на цю критику, але загалом йдеться про свободу творчості.
Продається чудова тепла безрукавка скандального німецького мультибренда Naketano. Це модель, утеплена не тільки шаром холофайберу, але й м'яким штучним хутром.
Безрукавка традиційно з об'ємним, багаторазово простроченим. високими коміром-стійкою ( висота 14,5 см). Верх виробу виготовлений із м'якої щільної змішаної тканини: 74% бавовна, 26% поліамід кольору маренго (колір мокрого асфальту). Тканина простьобана.
Безрукавка застібається на потужну фірмову блискавку — трактор із двома бігунками. Ліворуч на грудях пришитий фірмовий лейб бренда. У нижній частині пілочок є глибокі похилі врізні кишені, краї яких з обох боків зафіксовані прямокутними вставками, виготовленими зі штучної шкіри карамельного кольору. ( цей бренд є веганським. Він не використовує шкіри та хутро тварин). На моделі є численні фірмові маркування різноманітної форми, виготовлені традиційно з м'якої штучної шкіри карамельного кольору.
Виворітна сторона моделі обладнана підкладкою з м'якого короткого штучного хутра чорного кольору. М'яке штучне хутро займає велику площу та з виворітного боку об'ємного коміра — стійки. А на краях має вставки з м'якого вельвету карамельного кольору. З лівого боку в безрукавки міститься глибока вертикальна врізна кишеня на потайній блискавці.
Між хутряною підкладкою і верхньою тканиною безрукавки розміщений шар утеплювача — холофайбера (100% поліестер).
Безрукавка в відмінному стані. Розмір S. Розміри по схемі: 1 - 40 см. 2 - 46 см. 4 - 64 см. Ширина по нижньому краю - 44 см.

Стан: Ідеальний
Колір:
  • Сірий
Розмір:
  • 36/S/44
Матеріал:
Поліамід Хутро
Утеплювач:
Хутро Холлофайбер

Схожі товари