Всі категорії
Додати товар

Дуже тепла зимова стьобана безрукавка сталевого кольору naketano германія m.

1400 грн
Опис

Naketano GmbH — німецька компанія, що спеціалізується на випуску якісного верхнього жіночого одягу, що отримала широку популярність у 2010-х роках завдяки своїм толстовкам і курткам. Попри свою високу економну ефективність наприкінці 2018 року Naketano за незрозумілих обставин припиняють своє виробництво.
ТМ була заснована 10 травня 2005 року в федеральній землі Північний Рейн-Вестфалія, у місті Ессен. Про те, хто стоїть біля джерел компанії, залишається тільки здогадуватися.
2006 року з'явилася перша колекція вуличного одягу від Naketano, орієнтована виключно на жінок. Основна ідея колекції полягала у використанні всіляких деталей, які роблять одяг комфортнішим і стильнішим. Так, побачили світло толстовки з товстими шнурами та нашивками із синтетичної шкіри, які чудово підходять для повсякденного носіння, які в підсумку стали візитною карткою бренда.
Із самого початку своєї діяльності Naketano GmbH відмовився від інгредієнтів тваринного походження й позиціював товар у рекламі як веганський. Також особлива увага акцентувалася на високих стандартах якості та незначній різниці в ціні з великими конкурентами, як-от H&M або Zara.
У своїх маркетингових кампаніях Naketano не боїться використовувати провокаційні назви, які зазнають різкого широкого критика. Викличні найменування колекцій, як-от Muschiflüsterer («Шукрова киска»), Dirty Bitch Yeah («Грязна сук, так») або Gespreizt wie gereizt («Розширення як під час подразнення»), привели до того, що бренд бувшив у сексизмі. «Накетано» не відповідає на цю критику, але загалом йдеться про свободу творчості.
Продається чудова тепла безрукавка скандального німецького мультибренда Naketano. Це модель, утеплена не тільки шаром холофайберу, але й м'яким штучним хутром.
Безрукавка традиційно з об'ємним дуже теплим капюшоном. Верх виробу виготовлений із м'якої щільної змішаної тканини: 42% бавовна, 40% поліестер, 18% поліамід сталевого кольору Тканина простьобана.
Безрукавка застібається на потужну фірмову блискавку — трактор із двома бігунками. Під основною застібкою в моделі є фірмова "манишка, яка застібається на фірмову блискавку — трактор. У верхній частині манішки є високий комір-стійка, виготовлений із подвійного в'язаного полотна (щільна гумка 1 на 1, виготовлена сумішовими нитками меланжевого сірого кольору). Ліворуч на грудях пришитий фірмовий лейб бренда. Справа на грудях — невелика вертикальна врізна кишеня, яка застібається на фірмову блискавку — трактор із характерним бігунком. У нижній частині пілочок є глибокі похилі врізні кишені, краї яких з обох боків зафіксовані прямокутними вставками, виготовленими зі штучної шкіри карамельного кольору. ( цей бренд є веганським. Він не використовує шкіри та хутро тварин). На моделі є численні фірмові маркування різноманітної форми, виготовлені традиційно з м'якої штучної шкіри карамельного кольору.
Виворітна сторона моделі обладнана підкладкою з м'якого короткого штучного хутра кольору морської хвилі. А на краях має вставки з м'якого вельвету карамельного кольору. М'яке штучне хутро вистило та внутрішню поверхню об'ємного незнімного капюшона. Цей капюшон стягується фірмовим масивним шнурком, вільні краї якого обшиті м'якою штучною шкірою карамельного кольору. На них є фірмове маркування бренда. З лівого боку в безрукавки міститься глибока вертикальна врізна кишеня на потайній блискавці.
Між хутряною підкладкою і верхньою тканиною безрукавки розміщений шар утеплювача — холофайбера (100% поліестер).
Безрукавка в відмінному стані. Розміри M. Розміри по схемі: 1 - 40 см. 2 - 53 см. 4 - 64 см. Ширина по нижньому краю - 58 см.

Стан: Ідеальний
Колір:
  • Сірий
Розмір:
  • 38/M/46
Матеріал:
Поліамід Поліестер Трикотаж
Утеплювач:
Холлофайбер Хутро

Схожі товари