Всі категорії
Додати товар

Жилет, жилет жіночий, жилет, жилет жіноча, жилет шкіряний, жилет шкіряна, готика,...

1500 грн -14% 1300 грн
Опис

ЖИЛЕТКА ШКІРАНА ЖІНОЧА ЕКСКЛЮЗИВ/ГОТИКА/
☆ GIZIA ☆

Жилетка жіноча шкіряна ☆НОВА☆ GIZIA made in Turkey. Ексклюзивна модель, рідкісний екземпляр у світі ЖИЛЕТОК/ЖИЛЕТІВ. Стімпанк стиль, готика. Колір синій глянсовий із перламутровим відливом. Шкіра м'яка, ніжна, тонка, легка, вичинка екстра класу (ягня). Жилетка декорована Кристалами Swarovski (це вказано на внутрішній лейблі) ☆ Кристали Swarovski ☆ - це не дорогоцінні камені, а синтетичний кришталь або кришталеве скло. Crystal у перекладі з англійської означає «кришталь», але у каменів немає кристалічних ґрат, як у природного кришталю. Секрет вражаючого блиску – в ідеальній ограновуванні, відсутності сколів, замутнень та будь-яких дефектів. Основна застібка блискавка металева масивна + захисна планка блискавки на 3 кнопки. Рукави та низ жилетки оздоблені мереживною тканиною (дуже ефектно виглядає). У жилетці 2 нагрудні кишені на металевих блискавках. Підкладка 100% polyester синього кольору. Всередині збережені всі внутрішні лейбли із зазначенням складу матеріалів жилетки та рекомендації щодо догляду за виробом ( лейбли на фото , колаж)

вимірна таблиця на останньому фото. ЗАМІРИ:
1) плечі 40 см
2) напівоб'єм грудей 47 см
3) довжина жилети 60 см

Жилетка ЕКСКЛЮЗИВНА, оригінальна, стильна, ефектна, яскраво доповнить образ, підійде як для їзди на мотоциклі, так і в повсякденному житті, ідеальна для фотосесій у даному образі.

Додаткові фото та питання у особі. У Запоріжжі особиста зустріч на примірку. Надсилання НОВОЮ ПОШТОЮ за передоплатою 200 гривень.

Дивіться всі мої оголошення є багато цікавих речей пов'язаних з мото тематикою, шкіряні куртки, шкіряні штани, шкіряні жилетки ,шкіряні жилети, жилети,жилетки,мото джинси,куртки із захистом, косухи, пілоти, бомбери, козаки, чоботи, шкіряні чоботи, черевики, черевики, берці,броги,чоперси, харлеси, мотоботи, мото аксесуари,жилет, жилет, жилет шкіряний,жилетка шкіряна,мото жилет,мото жилетка,жилет байкерський,жилетка байкерська, рукавички, рукавички шкіряні,мото рукавички, , стимпанк, великий вибір мотоекіпу та ексклюзивних шкіряних речей

Стан: Ідеальний
Колір:
  • Сріблястий
  • Синій
Розмір:
  • Onesize
Матеріал:
Принт:
Без принту

Схожі товари