Всі категорії
Додати товар

Жилет шкіряний, жилет шкіряний укорочений, жилет шкіряний жіночий, мото жилет, жилет...

1500 грн -34% 1000 грн
Опис

ЖИЛЕТКА - ТОП /жилетка шкіряна укорочена/ TRUSSARDI/

Жилетка жіноча шкіряна TRUSSARDI made in Italy vera pelle (натуральна шкіра). ЖИЛЕТКА НОВА (не ношена, не хожена, не їжджена, не одягана, НОВА з магазину) Модель вкорочена, рідкісна, ексклюзивна річ у світі жилеток. Основна застібка 4 металеві гудзики. Колір насичений чорний, м'яка шкіра середньої щільності вичинка екстра класу (теля).

Вимірювальна таблиця на останньому фото
ЗАМІРИ:
1) плечі 30 см
2) напівоб'єм грудей 45 см
3) довжина жилети 50 см

Жилетка стильно і ефектно виглядає як підійде як для їзди на мотоциклі, так і в повсякденному житті. Елегантно та ефектно підкреслить фігуру та яскраво доповнить образ.

Додаткові фото та питання у особі. У Запоріжжі особиста зустріч на примірку. Відправка НОВОЮ ПОШТОЮ за передоплатою 200 гривень післяплатою.

Дивіться всі мої оголошення є багато цікавих речей пов'язаних з мото тематикою, шкіряні куртки, шкіряні штани, шкіряні жилетки ,шкіряні жилети, жилети,жилетки,мото джинси,куртки із захистом, косухи, пілоти, бомбери, козаки, чоботи, шкіряні чоботи, черевики, черевики, берці,броги,чоперси, харлеси, мотоботи, мото аксесуари,жилет, жилет, жилет шкіряний,жилетка шкіряна,мото жилет,мото жилетка,жилет байкерський,жилетка байкерська, рукавички, рукавички шкіряні,мото рукавички, , Стімпанк, великий вибір мотоекіпу та ексклюзивних шкіряних речей, Harley Davidson, Харлі Девідсон, Тріумф, Мустанг, Mustang Triumph, асортимент постійно оновлюється.

Постійним клієнтам знижки

У 1910 році, в італійському місті Бергамо, що знаходиться біля підніжжя Альп, чоловік на ім'я Данте Труссарді заснував власну майстерню, в якій займався створенням гірськолижного обмундирування та лагодженням та пошиттям шкіряних рукавичок.
Trussardi (рус. Труссарді) - італійський будинок моди, що випускає одяг, аксесуари та парфумерію класу "люкс".

Стан: Ідеальний
Колір:
  • Чорний
Розмір:
  • 38/M/46
  • 40/L/48
  • Onesize
Матеріал:
Принт:
Без принту

Схожі товари