Всі категорії
Додати товар

Виняткової якості стьобаний жилет для верхової їзди відомого бренду з німеччини pikeur

699 грн з 07 Травень - додавайте до обраного

999 грн
Опис

Виняткової якості стьобаний жилет для верхової їзди відомого бренду з Німеччини Pikeur.Стан нової речі, сток. Ціна на оф. сайті €159=6637грн.
Чудовий стьобаний жилет приталеного силуету, що забезпечує комфортну посадку у сідлі. Комір стійка на блискавці та кнопках.Дві передні кишені спереду на блискавці.Стильні сірі деталі. М'яке сіре хутро на внутрішній стороні коміра Легка, буквально невагома та дуже красива кольорова гама.Виготовлений з високоякісного вітрозахисного матеріалу.
У такій жилетці буде комфортно їздити верхи на коні і просто у повсякденному житті – міський стиль. Залишайтесь у теплі та комфорті.!

Розмір S.
-довжина 65
- пог 50

Pikeur - це німецький бренд, що спеціалізується на виробництві одягу для кінного спорту. Продукція цієї марки вирізняється винятковою якістю та матеріалами, а їхній дизайн завжди відповідає сучасним тенденціям кінної моди та потребам вершників різного рівня.

= Щоб не пропускати обновки, а вони в мене топові, підпишись і знатимеш, що одягти завтра. 💕
=📌 Оплата:100% на карту Приват.
=📌 Відправка:Нова пошта, Укрпошта(надсилання в день оплати або на інший день)
=Обміну та повернення немає! Тому, будь ласка, уточнюйте все заздалегідь, а також звіряйте свої параметри (одягу, який Ви носите) із вимірами, які вказані в описі товару.
= Дивіться інші оголошення! Багато якісних брендових речей за низькими цінами. Підписуйтесь! Оновлення товару майже щодня. Радий кожному покупцю. Виникнуть питання – з радістю відповім! Приємних покупок!

Стан: Новий
Колір:
  • Рожевий
Розмір:
  • 36/S/44
  • 38/M/46

Схожі товари