Всі категорії
Додати товар

Спідниця дизайнерська жатка оливкова 'bottega elisa cavaletti' 44-48р

990 грн
Опис

Bottega — бренд, що належить марці Elisa Cavaletti.

Спідниця в стані нової. Тканина тонка, легка (350 грамів), з ниток світло-оливкового кольору з вираженим блиском. Оригінальний фасон: широкий пояс із м'якого дуже еластичного подвійного трикотажу, три яруси з тканини-жатки: верхній дрібніші текстури (пом'ятіше), другий більший (похож на плісирування), під ним третій, трохи довший за другий, від пояса підкладка (45 см), типу м'якого нейлону.

На оф сайті подібні стоять ~200

Склад: 96% Meryl®, 4% еластан

Мерки (на бирці S):

напівпояс — верх 29, низ 39 см, висота 17 см
довжина 88 см

MERYL® — поліамідне мікроволокно — зареєстрований знак Nylstаr. Це гладкі та текстуровані, кручені та не кручені блискучі, матовані та сильноматовані нитки на основі "найлон-66". Цей матеріал із підвищеними технічними характеристиками створений спільно з Європейською текстильною промисловістьією. Найчастіше з Meryl® виробляють витончений трикотаж. Він комфортний для найніжніших частин тіла, тому його використовують для спортивної білизни та обтислих майок, які можна носити на голе тіло.
СВІЙСТВА Тканини MERYL®
Meryl® дуже схожий за своїми властивостями з Tactel®. Тканини, виткані з ниток Meryl®, і на дотик і за зовнішнім виглядом не відрізняються від бавовни або шовку, але перевершують натуральні за багатьма показниками. Водночас він практично не має нестачі синтетичних волокон.
Найтонші мікроволокна забезпечують прекрасну якість на дотик, тканина приємна для тіла, у суміші з іншими волокнами покращує зовнішній вигляд виробів;
Полотно має м'яку фактуру, що спадає хвилями;
Має різноманіття естетичних ефектів: блиск і матовість, оксамитність і шовковистість.
Надзвичайна легкість Meryl® (на 25-30% легше поліаміду та бавовни) завдяки спеціальній структурі порожнини всередині волокон надає ні з чим не порівнянний комфорт під час носіння;
Має "інтелектуальну" абсорбцію:
Має високу "зовнішню" водонепроникність (8000мм водяного стовпа);
Водночас Meryl® чудово вбирає велику кількість вологи "зсередини" і також легко її випаровує, чим забезпечує гарний компенсаційний баланс між тілом людини та зовнішнім середовищем (підтримує температурний баланс тіла);
Ця повітропроникна тканина вирізняється добрими ізоляційними якостями: є вітронепродувною, що дає змогу тілу утримувати природне тепло;
Запобігає виникненню статичної електрики;
Еластичний, що дає змогу створювати ефект "другої шкіри";
Бактеріастатичний (оброблення іонами срібла ниток Meryl® дає готовим виробам бактеріостатичний ефект);
Вирізняється підвищеною міцністю;
Немає пілінгу;
Не вимагає прасування, тому що не мнеться. Єдиним недоліком Tactel® є його висока ціна, оскільки використовується дорога технологія виробництва.

Логотип Meryl® на етикетці або пакованні є не просто інформацією про склад сировини, а свідчить про високу якість крою, швів, фарбування, а також про цікавий і модний дизайн, оскільки право на використання ярликів Meryl® на своїй продукції мають тільки власники компанії Nylstar, а пройти процедуру сертифікації вдається далеко не всім фірмам, які бажають використовувати нитки Meryl® у своєму виробництві.

В епоху високих швидкостей і сучасних технологій, багато людей дедалі частіше озираються назад, у те минуле, яке сьогодні здається таким далеким, романтичним і заворожливим. Одна з них — Даніела Далаваллі, яка заснувала компанію Elisa Cavaletti та назвавши її на честь дочки. Люди, які мріяли, що носитимуть виключно обтислі речі срібного кольору, як передбачили багато фантасти, звернули свій погляд на вінтажний одяг. Кожен окремий виріб має свою особливу історію, яка й приваблює безліч клієнтів. Основне завдання, на виконання якого витрачають свої сили дизайнери та модельєри Elisa Cavaletti — створити виняткові товари, які будуть абсолютно унікальними. У процесі виготовлення кожної нової колекції використовуються тільки натуральні тканини, стрази Swarovski, чудовий бісер, вінтажна фурнітура та інші унікальні матеріали.

Стан: Ідеальний
Колір:
  • Хакі
Розмір:
  • 36/S/44
  • 38/M/46
Матеріал:
Нейлон Еластан
Сезон:
Продавець
solov...
V.I.P.
Супер-продавець
Павлоград
98% виконаних замовлень
Був

Схожі товари