Всі категорії
Додати товар

Довга вельветова спідниця піщаного кольору від s.oliver, розмір 42, укр 48-50-52

399 грн
Опис

Довга вельветова спідниця приємного пісочного кольору. Чудовий варіант для створення моно- та поліхромних образів у стилі кежюал.
Застібається на блискавку спереду. На поясі є хлястики, за допомогою яких можна трохи зменшити обхват талії (відно на фото 3,4) і петельки для пояса. Попереду дві діагональні прорізні кишені. Ззаду дві горизонтальні прорізні кишені під клапанами на кноп (останнє фото). Ззаду досить глибокий шліц. Без підкладки.
Показала посадку на манекенах двох розмірів L і 3XL (параметри манекенів у оголошенні нижче), вважає, що в обох випадках має гідний вигляд, але правда десь посередині) на чорному манекені на спідниці не застібаються кнопки (великоват обхват талії)
Заміри в нерозтягнутому вигляді, см:
ПОТ (по поясу) 43,
НОС 56, тягнеться до 59,
довжина 96.
Об'єми жовтого манекена, см:
плечі 40,
ОГ 97,
ОТ 77,
ОБ 100
Об'єми чорного манекена, см:
плечі 43,
ОГ 111,
ОТ 90,
ОБ 114
Вирушаю Новою поштою або накладеним платежом (за умови оплати доставки в обидва кінці), або за передоплатою на карту Приват, Укріплого за передоплатою, Meest за передоплатою Продаю багато фірмових речей Airfield, Strenesse, Gerry Weber, Steilmann, Brax, Bonita, Basler, Frank Walder, Apanage, Olsen, Ulla Popken, Gardeur, Monari, Rabe, Guess, Hauber, Marks&Spencer, Concept K. Багато нових речей (з етикеткою) — можна на подарунок. Дивіться інші свої оголошення. Завдяки тому, що зазирнули:-)

Стан: Ідеальний
Колір:
  • Бежевий
Розмір:
  • 42/XL/50
  • 40/L/48
  • 44/XXL/52
Матеріал:
Бавовна
Сезон:

Схожі товари