Всі категорії
Додати товар

Чарівна спідниця максі по фігурі бренду із великобританії boohoo. нова, з біркою

249 грн
Опис

Чарівна спідниця максі по фігурі бренду із Великобританії Boohoo. Нова, з біркою.
Одяг цього бренду покликаний підкреслити унікальний стиль свого власника, він припаде до душі любителям авангарду та молодіжної аудиторії.
Фіолетова трикотажна довга спідниця сексуально облягає ноги і надає силуету стрункості. Вшитий чорний еластичнийпояс надає виробу комфортності і зручності.Виконана із комфортної, еластичної тканини. Такі довгі спідниці надзвичайно модні.

Розмір XS.
-довжина 101
-пот 32-45+ тягнеться
-поб 43-50+

Boohoo - молодий і бренд, що стрімко набирає успіх, з Великобританії. Компанія працює в режимі нон-стоп: щодня – сотня новинок. Щотижня – свіжа колекція. При цьому модний будинок не дотримується сліпої гонитви за трендами. Якщо у вас свій стиль, над яким не владні світові подіуми, компанія Boohoo підтримає його вражаючий асортимент. Boohoo зацікавить насамперед шанувальників моди. Boohoo Недарма бренд настільки популярний у богемному середовищі, а також серед музикантів та артистів.

= Щоб не пропускати обновки, а вони в мене топові, підпишись і знатимеш, що одягти завтра. 💕
=📌 Оплата:100% на карту Приват.
=📌 Відправка:Нова пошта, Укрпошта(надсилання в день оплати або на інший день)
=Обміну та повернення немає! Тому, будь ласка, уточнюйте все заздалегідь, а також звіряйте свої параметри (одягу, який Ви носите) із вимірами, які вказані в описі товару.
= Дивіться інші оголошення! Багато якісних брендових речей за низькими цінами. Підписуйтесь! Оновлення товару майже щодня. Радий кожному покупцю. Виникнуть питання – з радістю відповім! Приємних покупок!

Стан: Новий
Колір:
  • Фіолетовий
Розмір:
  • 34/XS/42
  • 36/S/44
Сезон:

Схожі товари