Всі категорії
Додати товар

Оригінальна дизайнерська довга трикотажна спідниця кольору тауп від tomo, розмір 4,...

699 грн
Опис

TomoFashion — це німецький бренд, який 2009 року заснував німецький дизайнер в'єтнамського походження Тян Мін Нгуєна.
Дизайнер приділяє особливу увагу комфорту та зручності.
Його моделі вирізняються оригінальним кроєм, яскравими та незвичайними деталями, стилістика схожа на бренди rundholz, annette gortz, oska
Дуже цікава довга спідниця в стилі бохо! Ось прямо рекомендація!)
Цікаве в'язане полотно, я була впевнена, що це трикотажний льон із п/а, але на прапорці з розміром стоїть шерсть 60%, 26% поліакрил і 14% п/а. Полотно приємне до тіла, цікаве плетіння. Чудово на середню та пізній весну, ранню осінь. Приємний натуральний колір (або тауп, чи то тютюновий, такий хакі із сірим)
Спідниця в стилі бохо, зверху щільна не туга гумка. Внизу в'язана не туга гумка, яка оформляє силует. Внизу праворуч цікавий в'язаний декор (показала на фото 5). Без кишень. На стрейчевій підкладці на всій довжині.
Заміри в нерозтягнутому вигляді (тягнеться добре), см:
НОТ (по поясу) 45, тягнеться до 65,
НОС 58, тягнеться до 80+,
довжина 95.
Об'єми манекена, см:
плечі 43,
ОГ 111,
ОТ 90,
ОБ 114
Вирушаю Новою поштою або накладеним платежом (за умови оплати доставки в обидва кінці), або за передоплатою на карту Приват, Укріплого за передоплатою, Meest за передоплатою Продаю багато фірмових речей Airfield, Strenesse, Gerry Weber, Steilmann, Brax, Bonita, Basler, Frank Walder, Apanage, Olsen, Ulla Popken, Gardeur, Monari, Rabe, Guess, Hauber, Marks&Spencer, Concept K. Багато нових речей (з етикеткою) — можна на подарунок. Дивіться інші свої оголошення. Завдяки тому, що зазирнули:-)

Стан: Ідеальний
Колір:
  • Хакі
  • Сірий
Розмір:
  • 46/3XL/54
  • 44/XXL/52
  • 48/4XL/56
  • 50/4XL/58
Матеріал:
Акрил Поліамід Вовна
Сезон:

Схожі товари