Всі категорії
Додати товар

Бальзам для волосся «цитрус»

194 грн
Опис

250 ml - 194.00 грн

Бальзам Цитрус зміцнює кератиновий шар, формує на поверхні волосся захисну плівку, яка полегшує укладання. Волосся стає більш густим і шовковистим, набуває здорового блиску.

Потужний антиоксидант токоферол олій ши та зародків пшениці протистоїть пошкодженню кератину — головного білка волосся. Відновлює ушкоджені волосяні цибулини, подовжує їх молодість. Жирні кислоти пом’якшують волосся, повертають йому блиск і запобігають втраті вологи.

Пектини й терпени кориці та гвоздики склеюють лусочки кортексу, завдяки чому повертається блиск, посилюється кровообіг, і це сприяє активному росту волосся.

Бальзам не містить продуктів нафтохімії, силіконів чи хімічних емульгаторів, здатних викликати сухість шкіри голови та пошкодити волосся. Ми використовуємо натуральний емульгатор Sorbitan Olivate & Glyceryl Olivate, вироблений з оливкової олії, який відновлює ліпідний шар шкіри. Рослини для екстрактів вирощують відповідно до вимог органічного землеробства (без хімічних добрив і пестицидів, мають сертифікат «Органік») або в дикій природі в екологічно чистих районах. Бальзам не містить штучних барвників та ароматизаторів, які шкодять здоров'ю. Замість ароматизаторів ми використовуємо натуральні ефірні олії, що містять корисні речовини, необхідні для живлення і зволоження волосся та шкіри голови. Використовуваний нами харчовий консервант Optiphen BD на основі бензилового спирту має сертифікат ECOCERT. Даний консервант дозволений у виробництві органічної косметики.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • Onesize
Продавець
parfu...
ParfumsBoutique
Супер-продавець
Дніпро
97% виконаних замовлень
Була

Схожі товари