Всі категорії
Додати товар

Шикарна шовкова спідниця jaeger. оригінал. англія.

800 грн
Опис

Шикарна шовкова спідниця Jaeger. Бренд Jaeger існує на ринку вже понад 130 років. А почалося все з того, що дуже давно в Англії наприкінці 19 століття бухгалтер Льюїс Томалін задумав відкрити магазин чоловічого одягу. Своєю концепцією він позначив випуск речей із натуральної вовни. Коли 1950 року його очолює Хамфрі Томалін, концепція бренду змінюється. Під лейблом Jaeger уперше в історії виходить жіноча лінія одягу. Вона була призначена для дівчат віком від 18 до 24 років. Одяг Jaeger носять Вів'єн Лі та Мерлін Монро. Бренд широко представлений у всьому світі, особливо у Франції. На сьогодні бренд Jaeger пропонує дуже широкий асортимент чоловічого та жіночого одягу та аксесуарів. Це досить дорога та вишукана марка. У виробництві надається перевага матеріалам з натуральних волокон та розкішним тканинам. Чудова якість та винятковий крій – ось головні ознаки виробів Jaeger. Дизайнери та модельєри бренду стежать за всіма віяннями та тенденціями моди, застосовують у виробництві інноваційні технології, що чітко відображається у їхній продукції.

Преміальна якість тканини 100 % шовк. Тканина міцна та щільна, дуже приємна до тіла. Натуральний шовковий шифон - це легкий, напівпрозорий матеріал, злегка піщаної на дотик фактури. Досить міцний, не зважаючи на свою тонкість. Не сильно зминається.
Тканина чудово драпірується, дозволяючи створювати різноманітні моделі. Комфортна для літнього одягу, бо чудово пропускає повітря і вологу.
Шифон не дає усадки, не деформується і довго зберігає свій колір.

Polka dot, він же горошок, знову в нашому гардеробі. Carolina Herrera, Michael Kors та Altuzarra використовували цей модний принт як в одязі, так і в аксесуарах. Найактуальнішим буде монохромний варіант із дрібних або середніх горошин. Свіже та цікаве поєднання в одному вбранні горошку різної величини. Аксесуари до такого поряд краще підбирати однотонні - чорні, білі або червоні.

Спідниця довжини міді. Має чотири яруси нашитих оборок. Збоку потайна застібка на блискавку та гачок, що фіксує (на фото).
Добре підійде на розмір L або 40 EU

Стан нової, без паперової етикетки, без дефектів
Розміри:
талія 40 (80) см
стегна 47 (94) см
висота кокетки 12 см
загальна довжина 66 см

В магазині ще багато унікальних речей, в тому числі від люксових брендів https://shafa.ua/uk/member/nngoncharova.
Доставка Укрпоштою або Новою поштою.
Попередня оплата на картку Монобанку
Обмін та повернення речей не передбачено

Стан: Ідеальний
Колір:
  • Чорний
  • Білий
Розмір:
  • 40/L/48
Матеріал:
Сезон:
Принт:
У горох

Схожі товари