Всі категорії
Додати товар

Спідниця легка коричнева із золотим воланом 'luisa cerano' 44р

1600 грн
Опис

Спідниця ідеальний. Оригінальний фасон — виготовлена зустрічними складками, зшитими на довжину 17 см від пояса. На шовковій підкладці на всю довжину, знизу до неї пришита вишита текстурна оборка 4,5 см. Є петельки для пояса.

На оф сайті подібні стоять ~300

Склад: 100% бавовна, підкладка 100% ацетат

Мерки:

напівпояс 37 см
НОС 44 см (15 см від верху)
низ 87 см
довжина 62 см

Luisa Cerano захоплює всіх жінок, які цінують стиль і моду в одязі та задає тон у світі моди. Дизайнери марки створюють моделі найрізноманітнішого характеру: від жіночних і елегантних до невимушених зі спортивними нотками. Жодних компромісів, якщо йдеться про підбирання матеріалів і якість оброблення.Сьоги Сьогодні асортимент торгової марки не припиняє розширюватися — від зручних повсякденних костюмів до елегантного вечірнього вбрання, від верхнього одягу до легких повітряних тунік і блуз, від спортивного одягу до трикотажних виробів. Компанія дарує всьому світу одяг для самодостатніх, впевнених у собі, «твердо прилеглих на ногах» жінок.У разі зручності, комфорту та практичності моделі вирізняються оригінальним стилем і елегантністю, яка доречна як у будні, так і за особливими пригодами.

Філософія бренда — завжди бути на крок попереду, тобто сьогодні створювати те, що носитимуть завтра. Це мода для жінок, впевнених у собі та які цінують індивідуальність у стилі.

Стан: Ідеальний
Колір:
  • Коричневий
  • Золотистий
Розмір:
  • 36/S/44
Матеріал:
Бавовна
Сезон:

Схожі товари