Всі категорії
Додати товар

Ефектна спідниця міді із сітчастої тканини німецького бренду amisu

198 грн
Опис

Ефектна спідниця міді із сітчастої тканини німецького бренду Amisu.Стан нової речі, сток.
Модель прямого крою, добре лягає по фігурі. Виріб по лінії талії на еластичній гумціі. Спідниця двоколірна: зверху чорна сітчаста тканина, підкладка- малинового кольору.Красиво виглядає з майкою, блузкою або футболкою.
Класичні лінії у поєднанні з яскравими акцентами дозволяють експериментувати зі своїм гардеробом та створюють образ жіночної, витонченої, модної дівчини, впевненої у собі та своїй привабливості.

Розмір М.
-довжина 63
-пот 37+
-поб 48

Amisu – марка жіночого одягу, що належить до великої мережі модного одягу для молоді NewYorker. Ця німецька компанія входить до десятки найпопулярніших молодіжних брендів. Вперше колекцію Amisu представили у 2001 році. У колекції Amisu є речі не лише у стилі smart casual чи pin up, а й оригінальні рок-н-рольні моделі.

= Щоб не пропускати обновки, а вони в мене топові, підпишись і знатимеш, що одягти завтра. 💕
=📌 Оплата:100% на карту Приват.
=📌 Відправка:Нова пошта, Укрпошта(надсилання в день оплати або на інший день)
=Обміну та повернення немає! Тому, будь ласка, уточнюйте все заздалегідь, а також звіряйте свої параметри (одягу, який Ви носите) із вимірами, які вказані в описі товару.
= Дивіться інші оголошення! Багато якісних брендових речей за низькими цінами. Підписуйтесь! Оновлення товару майже щодня. Радий кожному покупцю. Виникнуть питання – з радістю відповім! Приємних покупок!

Стан: Новий
Колір:
  • Фіолетовий
Розмір:
  • 38/M/46
Матеріал:
Поліестер
Сезон:

Схожі товари