Всі категорії
Додати товар

Шикарна блакитна льняна спідниця white stuff. англія.

550 грн
Опис

Шикарна льняна спідниця ніжного блакитного кольору від відомого британського бренду White Stuff. White Stuff - це британський модний бренд, який був заснований в 1985 році в Лондоні. Бренд спеціалізується на створенні жіночого, чоловічого та дитячого одягу, а також аксесуарів і предметів для дому.
Колекції White Stuff характеризуються комфортним і невимушеним стилем, оновленим британською культурою і способом життя. Вони часто мають в собі яскраві принти, оригінальні патерни та деталі, що робить продукцію бренду популярною та неповторною. Бренд White Stuff також відомий своєю участю в громадських і екологічних ініціативах, спрямованих на підтримку місцевих громад і охорони навколишнього середовища.

Преміальний склад тканини 100 % льон. Тканина міцна та щільна, добре тримає форму на тілі. приємний на дотик, не грубий. Якісна обробка тканини. Серед властивостей льону варто виділити наступні:

- Гігроскопічність. Середній показник становить 8-12%. Матеріал добре вбирає та швидко віддає вологу.
- Теплопровідність. У лляному одязі не жарко навіть в спеку.
- Екобезпека. У складі матеріалу відсутні шкідливі речовини. Сировина не обробляється хімічними препаратами в процесі вирощування, обробки та виробництва.
- Повітропроникність. Тканина легко пропускає повітря, тому в одязі з неї комфортно та приємно.
- Міцність. Льон стійкий до розривів. Міцніший за бавовну, а ще він зносостійкий.
- Гіпоалергенність. Матеріал не викликає подразнення шкіри, забезпечує хорошу вентиляцію. Безпечний для дорослих і дітей.
- Антистатичність. Матеріал не накопичує статичну електрику. Відсутні складнощі із відчуттям прилипання до шкіри наелектризованої тканини.

Спідниця класичної форми на кокетці. Кокетка має спереду застібку на чотирьох ґудзиках. Ґудзики пришиті різноколірними нитками (характерна особливість бренду). Застібка не по центру на зміщена в один бік. В комплекті один новий запасний ґудзик. Спідниця по кокетці присборена, що надає форму всій спідниці. В бокових швах кокетки - кишені (на фото). Кокетка укріплена та тримає форму. Спідниця без підкладки.

Увага! блакитний колір реалістично передан на фото з моделлю, на інших фото камера уводить колір в більш сіру колірну гаму.

Ідеально сідає на фігуру 12 UK або 40 EU розміру.

Стан нової, без паперової етикетки, без дефектів.
Розміри:
занижена талія 44 (88) см
стегна 54 (108) см
загальна довжина 78 см

В магазині ще багато унікальних речей, в тому числі від люксових брендів https://shafa.ua/uk/member/nngoncharova.
Доставка Укрпоштою або Новою поштою.
Попередня оплата на картку Монобанку
Обмін та повернення речей не передбачено

Стан: Ідеальний
Колір:
  • Блакитний
Розмір:
  • 40/L/48
Матеріал:
Льон
Сезон:
Принт:
Без принту

Схожі товари