Всі категорії
Додати товар

Шикарна нова льняна спідниця-годе evans. батал. англія

500 грн
Опис

Шикарна нова льняна спідниця-годе базового світло-бежевого кольору з вишивкою від відомого британського виробника одягу великих розмірів Evans. Кожна жінка прекрасна. І неважливо, чи вписуються ваші форми в канони та догми модних показів та загальноприйнятих стандартів краси. Це підтверджують дизайнери англійського бренду Evans. Дизайнери британського бренду подбали про комфорт та зручність кожної запропонованої речі. Чим примітний Evans одяг?

- Варіативність дизайнів та текстур. Сміливі силуети підкреслені кумедним трикотажем, легкими текстурами з досконалими складками. Все, що потрібно сховати, буде приховано, що потрібно показати – акцентно виділено.
- Якість першочергово. Матеріали, шви, обробки крайок – все підібрано та виконано ідеально, щоб Еванс одяг міг витримати будь-які навантаження та інтенсивність носіння.
- Стильність не на шкоду комфорту. Пишні форми підкреслено, але не здавлено. Фасони ідеально опрацьовані, щоб ні під час активності, ні під час сну жінка не відчувала себе скуто та дискомфортно.
Хочете бути на одній хвилі з Бет Дітто, Адель та Монікою Белуччі? Вони – відверті любителі творів британських дизайнерів Evans.

Преміальний склад тканини 55% льону 45% віскози, без синтетики. Тканина міцна та щільна, дуже приємна на дотик. Серед властивостей льону варто виділити наступні:

- Гігроскопічність. Середній показник становить 8-12%. Матеріал добре вбирає та швидко віддає вологу.
- Теплопровідність. У лляному одязі не жарко навіть в спеку.
- Екобезпека. У складі матеріалу відсутні шкідливі речовини. Сировина не обробляється хімічними препаратами в процесі вирощування, обробки та виробництва.
- Повітропроникність. Тканина легко пропускає повітря, тому в одязі з неї комфортно та приємно.
- Міцність. Льон стійкий до розривів. Міцніший за бавовну, а ще він зносостійкий.
- Гіпоалергенність. Матеріал не викликає подразнення шкіри, забезпечує хорошу вентиляцію. Безпечний для дорослих і дітей.
- Антистатичність. Матеріал не накопичує статичну електрику. Відсутні складнощі із відчуттям прилипання до шкіри наелектризованої тканини.

Льон - довговічний, міцний і надійний матеріал. На такій тканині не з'являються ковтунці, вона зберігає щільність в процесі тривалої інтенсивної експлуатації, не втрачає колір. Льняний одяг добре відбиває ультрафіолетові промені.
Віскоза нейтралізує мінуси льону. Союз двох популярних волокон виявляється краще з усіх боків. Комбінований матеріал не дає усадки при пранні. Він легкий, м’який, при цьому менше зминається, тому легше прасується, а, значить, завжди виглядає акуратно.

Спідниця класичного силуету - годе. Застібка збоку на блискавку та ґудзик. Новий ґудзик в комплекті. По низу йде машинна вишивка контрастними коричневими нитками. Спідниця виглядає дуже жіночно та елегантно. Ретро-стиль повернувся в тренди 2024 року у вигляді спідниць годе, що щільно облягають стегна і розширюються донизу. Такі моделі візуально подовжують фігуру і надають їй стрункості.

Стан новий з паперовою етикеткою, без дефектів.
Розміри:
талія 53 (106) см
стегна 64 (128) см
загальна довжина 77 см

В магазині ще багато унікальних речей, в тому числі від люксових брендів https://shafa.ua/uk/member/nngoncharova.
Доставка Укрпоштою або Новою поштою.
Попередня оплата на картку Монобанку
Обмін та повернення речей не передбачено

Стан: Новий
Колір:
  • Бежевий
  • Коричневий
Розмір:
  • 48/4XL/56
Матеріал:
Віскоза Льон
Сезон:
Принт:
Без принту

Схожі товари