Всі категорії
Додати товар

Стильна спідниця у квітковий принт. mexx. нідерланди.

300 грн
Опис

Стильна спідниця у квітковий принт від відомого нідерландського модного бренду MEXX. Торгова марка з'явилася на світ 1980 року. На той час індійський емігрант Раттан Чадха повністю змінив своє життя та переїхав до Нідерландів. Там він відкрив компанію, яка займалася імпортом з Азії та продажем колекцій під марками Emanuelle і Moustache. 1986 року два підприємства об'єдналися. Так було створено спільний образ — зі злиття перших букв з'явилася ідея для назви лейбла. Автору припав до душі такий намір. Цікавий факт: в англійській розмовній лексиці нейм означає поцілунок. Поступово бренд розвивався, зростало виробництво. Велика компанія реалізує вироби більш ніж у шістдесяти п'яти країнах. Бренд захоплений модою настільки, що не втрачає можливості експериментувати з різними напрямками. Стиль MEXX можна схарактеризувати як «metropolitan casual».
Преміальна якість тканини 100 % бавовна. Тканина міцна та щільна та напрочуд невагома. Спідниця на підкладці. Підкладка 100 % бавовна. Тканина не просвічується та не електризується. Бавовна в спеку:

- здатна витримувати високу температуру, тривалий вплив ультрафіолету;
- добре проводить повітря, м’який, приємний, тобто підходить для виготовлення одягу для літнього гардероба;
- добре забарвлюється, та практично не вигорає.

Спідниця класичного крою, восьмиклинка. Креативний дизайн, шви зроблені назовні. Підкладка виглядає по низу спідниця що створює красивий волан понизу. Застібка блискавка (на фото). Креативний абстрактний квітковий принт створює додаткову родзинку. Він підійде багатьом жінкам, без перекосу в кантрі естетику. Прилегла, звужена з боків модель з клинами добре підкреслює фігуру, вуалює недоліки повних ніжок, при цьому вигідно позначає стегна, візуально звужуючи талію і надаючи витонченість пишним формам. Чудовою парою до восьмиклинке спокійній забарвлення буде подовжений піджак, формуючи актуальний комплект гардероба ділової жінки.

Ідеально підійде на фігуру 12 UK 40-42 EU розміру.

Стан чудовий, без дефектів.
Розміри:
талія 42 (84) см
стегна 54 (108) см
загальна довжина 70 см

В магазині ще багато унікальних речей, в тому числі від люксових брендів https://shafa.ua/uk/member/nngoncharova.
Доставка Укрпоштою або Новою поштою.
Попередня оплата на картку Монобанку
Обмін та повернення речей не передбачено

Стан: Ідеальний
Колір:
  • Бірюзовий
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • 40/L/48
Матеріал:
Бавовна
Сезон:
Принт:
Абстракція З квітковим принтом

Схожі товари