Всі категорії
Додати товар

Стильна спідниця годе в квітковий принт з вишивкою (прошва). marks and spencer. англія.

300 грн
Опис

Стильна спідниця годе у квітковий принт з вишивкою (прошва) від відомого британського виробника Marks and Spencer, класична лінійка.
Преміальна якість тканини 100 % бавовна. тканина міцна та щільна. Тканина має вишивку (прошва) по всій поверхні. Прошва - це легка, натуральна, однотонна тканина з обов'язковою узорною вишивкою- рішельє. Іншими словами - це бавовняний матеріал, розшитий візерунками. Складається повністю з тонких бавовняних волокон.В одязі з прошви дуже комфортно, до того ж вона завжди виглядає мило, кокетливо і святково. Прошва володіє відмінною вентиляцією, повітропроникна, приємна до тіла, має гарний зовнішній вигляд. Спідниця має підкладку. Підкладка 100% бавовна.

Спідниця класичного крою, годе. Застібка на блискавку та фіксується на ґудзик. В комплекті є новий запасний ґудзик (на фото). Застібка знаходиться збоку. Кишень немає.

Серед фасонів, напевно, найбільш популярним є стиль ретро. Він буквально заполонив всі подіуми світових дизайнерів, і зовсім не даремно. Добре будуть сидіти спідниці - годе, які йдуть практично всім. Вони виділяють жіночні вигини фігури, а знизу переходить у пишний кльош, створюючи ефект незакінченості.Вона лягає м’якими фігурними фалдами уздовж всього подолу від самого початку волана, а зверху елегантно облягає форму стегон.

Ідеально сідає на розмір 12 UK або 40 EU.

Стан новий, без паперової етикетки, без дефектів.
Розміри:
талія 40 (80) см
стегна 52 (104) см
загальна довжина 77 см

В магазині ще багато унікальних речей, в тому числі від люксових брендів https://shafa.ua/uk/member/nngoncharova.
Доставка Укрпоштою або Новою поштою.
Попередня оплата на картку Монобанку
Обмін та повернення речей не передбачено

Стан: Ідеальний
Колір:
  • Рожевий
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • 40/L/48
Матеріал:
Бавовна
Сезон:
Принт:
З квітковим принтом

Схожі товари