Всі категорії
Додати товар

Дизайнерська спідниця біла лляна люкс бренд *john richmond* 46-52р

650 грн
Опис

Джон Річмонд – англієць в Італії. Дизайнер, який зумів стати популярним в 23 роки і зберегти свою популярність зараз – 20 років потому. Девізом цього вічно молодої людини стало вираз «Destroy, Disorientate, Disorder»: «Руйнуй, Дезориентируй, Влаштовуй безлад». Ідея його колекцій: створити хаос, щоб перетворити його в ідеальну гармонію. Richmond – це лінія молодіжного одягу, взуття та аксесуарів. У колекціях об'єднується бунтівливе настрій Лондона і вічне італійське прагнення до яскравій красі. Бренд John Richmond з'явився в кінці 1980х років, коли вже відомий на той час дизайнер Джон Річмонд почав випускати свої перші колекції, створивши три лінії: John by Richmond", "Richmond Denim" і "Richmond X". Перша лінія була заявлена провідною. Вона орієнтована на респектабельну преміальну публіку. Друга лінія відрізняється великою кількістю різноманітних принтів, аплікацій та різних аксесуарів, що прикрашають одяг. Третя лінія адресована молодим і успішним людям до 30 років. Основним мотивом усіх колекцій John Richmond є тема музики і релігії. Он успешно объединяет авангардное течение с современной клубной культурой. Подобный подход определил особый стиль этого экстравагантного модельера. Большой интерес к рок-музыке отразился в его творчестве, сочетающем точность и качество высокой моды и расслабленность стиля «уличный шик».

Дизайнер постоянно сотрудничал со звездами различного уровня. Так, в 1990 году он создал костюмы для концертного тура Мика Джаггера. Впоследствии он сотрудничал с такими знаменитостями как Энни Леннокс и Мадонна. Его бренд стоит в одном ряду с коллекциях Roccobarocco, Nina Ricci, Versace, и Dolce & Gabbana.

До 1997 года Джон выпускал под свой маркой только мужскую одежду, но уже в 1998 году появилась и женская линия. Коллекции John Richmond очень востребованы, раскупаются полностью и очень быстро. Подобная популярность говорит не только об актуальности и оригинальности создаваемой дизайнером одежды, но и о безусловной её стилевой своеобразности и превосходном качестве.

Грамотная рекламная компания в странах Европы, и далеко за ее пределами сделали этот бренд настолько востребованным, что более 500 бутиков по продаже одежды Richmond, открытые во многих странах, процветали даже во время кризиса.

Спідниця у відмінному стані. Тканина легка, з приглушеним відливом, виглядає багато, низька посадка. із-за особливостей фасону може підійти на розмір від бирочного 46 до 52. Оригінальний фасон, як-ніби на запАх - широка кокетка, пряма ззаду і звужується до правого краю (спереду на ній навіть зроблена прострочена складка. Підлоги за образом кокетки зустрічаються з правого краю, передня підлоги, укорачиваясь звисає красивими хвилями. По низу широка оборка-волан, підшитий білий блискучий шовкова спідниця до початку волана. Збоку застібка блискавка і потайною гачок. На Yoox белая льняная юбка, только не из первой элитной линии "John by John Richmond", а из молодежной - "Richmond X" стоит 267$.

Мерки:

пояс - 41 см
ПОБ - 49 см (низ кокетки - 15 см от пояса)
длина - 69 см

Стан: Ідеальний
Колір:
  • Білий
  • Сріблястий
Розмір:
  • 38/M/46
Матеріал:
Льон Шовк
Сезон:

Схожі товари