Всі категорії
Додати товар

Яскрава, незвичайна спідниця міді плісе в квіти, ретро, вінтаж

У подарунок
Опис

Заміри: піт 42-46 (гумка), довжина 77. Спідниця, швидше за все, хендмейд, ніяких розпізнавальних знаків і бирок складом немає, тканина схожа на щільну марлевку, не синтетика, але якась суміш чогось з чимось, точніше сказати не можу. Нюанси на чотирьох останніх фото, портативна не помітно нічого, але якщо є бажання, можна довести до ідеалу дрібним ремонтом. Перед купівлею, будь ласка, прочитайте інформацію нижче 1. Усі речі існують у єдиному екземплярі і розмірі. 2. Вещи чистые, отпаренные. Все нюансы, если они есть, указаны в описании. Если какой-то информации в описании нет (например, состава), это значит, что эта информация отсутствует на изделии.
3. Примерок и встреч нет
4. Фото на себе не делаю
5. Обмен и возврат не предусмотрен, уточняй все моменты ДО совершения покупки
6. Бронь только на оплату - 1 сутки. Оплата 100% на карту. Если ты забронировала вещь, взяла реквизиты и не оплатила товар, я оставляю за собой право поставить негативный отзыв
7. Наложенного платежа нет.
8. По Україні відправляю Новою Поштою (доставку оплачує покупець при отриманні). З Укрпоштою не працюю. 9. Акції та знижки магазину: 5% на покупку більше трьох речей * Інших знижок немає * Торгу немає 10. Речі, в описі яких зазначено "безкоштовно" або "в подарунок" йдуть безкоштовно/в подарунок при покупці в магазині на суму від 300 грн. 11. Обмін не цікавить. 12. "Безпечної оплати" немає.

Стан: Дуже хороший
Колір:
  • Різнокольоровий
  • Чорний
Розмір:
  • 40/L/48
  • 42/XL/50
  • 44/XXL/52

Схожі товари