Всі категорії
Додати товар

Модні міні-спідниці: чорного сірого коричневого бежевого кольору

274 грн
Опис

МОДНЕ МІНІ! КРУТО ДИВИТЬСЯ З ПІДЖАКАМИ-ОВЕРСАЙЗ І ОБ'ЄМНИМИ ДЖЕМПЕРАМИ!!!
Спідниця "COP.COPINE" з плащової тканини-подвійна, чорного кольору, підкладка кольорова в ромби, укорочена, прямий силует, накладні та прорізні кишені на блискавці, розмір М/L: ПОТ-40, ПОБ-52, ДІ-37 см. НОВА. Продається без ременя.
Міні-спідниця "MYSTIC"- Франція з вишивкою в основний тон виробу, темно-сталевого кольору в смужку, склад тканини: бавовна-поліестер, підкладка - яскраво/фіолетова, стиль - спорт, прорізні та накладні кишені, заклепки, розмір L: ПОТ -42, ПОБ-54, ДІ-34 см. Ідеальний стан.
Міні-спідниця від британського бренду "Josephine & Co" бежевого кольору в дрібну клітку, на підкладці, з воланами в стилі "casual", склад тканини: віскоза-поліестер, відтікла - тасьма коричневого кольору з бантиком, застібка-блискавка ззаду, розмір M /L: ПОТ-40, ПОБ-52, ДІ-40 см. НОВА.
Спідниця-міні "DENIM. CO" молочного кольору із дрібного вельвету, розмір М/L: ПОТ-41, ПОБ-53, ДІ-35 см. Ідеальний стан.
Спідниця "KOOKAI" - Франція молочного кольору, кокетка на застібці з ремінцями, злегка розкльошена, стрейчева тканина - віскоза/коттон, розмір М/L.: ПОТ-40, ПОБ-52, ДІ-45 см. Ідеальний стан!
Повернення грошей та обміну немає! Надсилання при 100% оплаті на картку! Підписуйтесь на мою сторінку! Великі знижки на все! Взуття, одяг, аксесуари – майже весь товар був куплений у Європі! Торгуємося!!!)

Стан: Ідеальний
Колір:
  • Чорний
  • Бежевий
Розмір:
  • 38/M/46
  • 40/L/48
Матеріал:
Вельвет Костюмна тканина
Сезон:
Принт:
У клітинку У смужку

Схожі товари