Всі категорії
Додати товар

Комфортна вельветова міні спідниця відомого шведського бренду h&m

189 грн
Опис

Комфортна вельветова міні спідниця відомого шведського бренду H&M.
Ідеальний варіант комфортної спідниці для вашого гардеробу.
Особливості моделі:
-Завищена талія
-Шльовки
-Прихована застібка на блискавку і застібкою на гудзик
-П'ять кишень
-Класичний крій
-Бавовняний вельвет
Доповніть її футболкою та туфлями на плоскій підошві у теплі місяці або колготками та ботильйонами на підборах у прохолоднішу погоду.

Розмір XL.
-довжина
-пот 45,5
-поб 53

Склад:
бавовняний вельвет

Відомий шведський бренд H&M пропонує модний та якісний одяг для жінок, чоловіків, підлітків, дітей та вдома.Сьогодні H&M - це найбільша мережа в Європі. Її покупці – це молоді люди, які хочуть недорого та стильно одягатися, виглядати на всі 100% та з кожною новою колекцією змінювати свій образ Асортимент включає все: від сяючих нарядів та ексклюзивних дизайнерських колекцій до повсякденних основ та високоефективного одягу для йоги, щоб допомогти шанувальникам моди по всьому світу знайти свій особистий стиль. А поняття якості для шведської компанії полягає не тільки в тому, щоб переконатися, що товар відповідає запитам та очікуванням споживачів або перевершує їх: незмінною умовою якості в H&M вважають те, що продукція має бути вироблена у відмінних умовах. Над колекціями бренду H&M працюють креативні дизайнери, а у виробництві використовуються сучасні технології.

= Щоб не пропускати обновки, а вони в мене топові, підпишись і знатимеш, що одягти завтра. 💕
=📌 Оплата:100% на карту Приват.
=📌 Відправка:Нова пошта, Укрпошта(надсилання в день оплати або на інший день)
=Обміну та повернення немає! Тому, будь ласка, уточнюйте все заздалегідь, а також звіряйте свої параметри (одягу, який Ви носите) із вимірами, які вказані в описі товару.
= Дивіться інші оголошення! Багато якісних брендових речей за низькими цінами. Підписуйтесь! Оновлення товару майже щодня. Радий кожному покупцю. Виникнуть питання – з радістю відповім! Приємних покупок!

Стан: Ідеальний
Колір:
  • Кораловий
Розмір:
  • 42/XL/50
  • 40/L/48
Матеріал:
Вельвет

Схожі товари