Всі категорії
Додати товар

Красива спідниця міні в блакитний небесний принт світового бренду моди з...

188 грн
Опис

Красива спідниця міні в блакитний небесний принт світового бренду моди з Великобританії Мissguided, вир-во Англія.
Лаконічна спідниця А-силуету, довжини міні, на злегка заниженій лінії талії. Виконана з еластичної, гладкої, щільної,приємної до тіла тканини в ніжний, блакитний, небесний принт.
Простота та легкість цієї моделі роблять її незамінною при створенні цілого ряду образів.

Розмір S.
-довжина 39
-пот 34+
-пог 43

Склад:
95% поліестер
5% еластан

Missguided - це сміливий, прямолінійний та перспективний модний бренд із Великобританії, натхненний реальним життям, який пропагує концепцію боді-позитиву, закликаючи дівчат не соромитися свого тіла. Місія бренду - дати жінкам в усьому світі можливість бути впевненими в собі й досягти того, що вони хочуть. Заснований у 2009 році Нітіном Пассі, бренд дуже швидко став популярним в усьому світі й отримав багато прихильниць серед зірок, відомих блогерок і просто жінок, які люблять яскраві образи. Missguided створює якісний та доступний одяг для сучасних активних жінок у властивому йому трохи провокативному стилі, беручи своє натхнення з соціальних медіа, вуличного стилю та популярної культури.

= Щоб не пропускати обновки, а вони в мене топові, підпишись і знатимеш, що одягти завтра. 💕
=📌 Оплата:100% на карту Приват.
=📌 Відправка:Нова пошта, Укрпошта(надсилання в день оплати або на інший день)
=Обміну та повернення немає! Тому, будь ласка, уточнюйте все заздалегідь, а також звіряйте свої параметри (одягу, який Ви носите) із вимірами, які вказані в описі товару.
= Дивіться інші оголошення! Багато якісних брендових речей за низькими цінами. Підписуйтесь! Оновлення товару майже щодня. Радий кожному покупцю. Виникнуть питання – з радістю відповім! Приємних покупок!

Стан: Ідеальний
Колір:
  • Блакитний
  • Бірюзовий
Розмір:
  • 36/S/44
  • 38/M/46
Матеріал:
Поліестер Еластан
Сезон:

Схожі товари