Всі категорії
Додати товар

Романтична міні спідниця успішного бренду із великобританії miss slfridge.нова з біркою

188 грн
Опис

Романтична міні спідниця успішного бренду із Великобританії Miss Slfridge.Нова з біркою.
Модель прямого фасону, довжини мініі, по фігурі, чудово окреслює її контури. Така модель також чарівно витягує силует і вміло розкриває принади стрункої фігури леді.По талії спідниця на широкій еластичній гумці.Виконана із комфортної еластичної тканини в оригінальному виконанні.
Така спідниця завжди є зручною та універсальною і перетворює будь-яке вбрання на модний елемент, що привертає увагу!

Розмір L.
-довжина 37
-пот 39+ (гумка тягнеться)
-поб 44

Британський бренд відкрито заявляє у себе на сайті - "у нас чисту строгу класику ви не знайдете". Однак це лише підігріває інтерес до марки. Традиційні фасони дизайнери розбавляють деталями, які додадуть образу легкості, витонченості та наївності. Колекції Miss Selfridge обов'язково припадуть до смаку юним представницям прекрасної статі.
Бренд Miss Selfridge належить компанії Arcadia Group, до складу якої також входять такі марки: Burton, Evans, Topman, Topshop, Wallis, Dorothy Perkins. Асортимент: жіночий одяг, взуття та аксесуари. Жіночий асортимент можна назвати по-сучасному романтичним. Сукні, що летять з воланами, шифонові сарафани з відкритими плечима, монохромні комбінезони, жакети з квітковими візерунками, трикотажні боді. Часто використовуються мотиви епохи хіпі - бахрома, квітковий малюнок, плетені деталі, вишивка.

= Щоб не пропускати обновки, а вони в мене топові, підпишись і знатимеш, що одягти завтра. 💕
=📌 Оплата:100% на карту Приват.
=📌 Відправка:Нова пошта, Укрпошта(надсилання в день оплати або на інший день)
=Обміну та повернення немає! Тому, будь ласка, уточнюйте все заздалегідь, а також звіряйте свої параметри (одягу, який Ви носите) із вимірами, які вказані в описі товару.
= Дивіться інші оголошення! Багато якісних брендових речей за низькими цінами. Підписуйтесь! Оновлення товару майже щодня. Радий кожному покупцю. Виникнуть питання – з радістю відповім! Приємних покупок!

Стан: Новий
Колір:
  • Бежевий
Розмір:
  • 40/L/48
Сезон:

Схожі товари