Всі категорії
Додати товар

Ефектна ніжна спідниця пліссе успішного японського бренду uniqlo

269 грн
Опис

Ефектна ніжна спідниця пліссе успішного японського бренду Uniqlo.Стан нової речі, сток.
Стильна плісирована спідниця довжини міді. Модель на еластичному поясі із гумкою та середньою посадкою чудово виглядає на різних типах фігур, підкреслює талію та формує жіночний силует. Виріб на віскозній підкладці.
Модна спідниця пліссе – чудова основа ефектних образів. Вона універсальна та чудово поєднується з різними предметами гардеробу. Спідницю можна доповнити елегантною блузкою або яскравим топом та туфлями на підборах. Яскраві аксесуари допоможуть розставити акценти. У такій спідниці можна вирушити і на роботу, і на дружню вечірку. У ній ви у будь-якій ситуації будете у центрі уваги.

Розмір S.
-довжина 44
-пот 32-44
- поб 60+

Історія бренду Uniqlo починається з заснування у 1949 році в Японії. Бренд Uniqlo спочатку був невеликим підрозділом великого японського магазину роздрібного одягу для чоловіків. Саме в 1980-і роки – період величезних економічних успіхів та швидкого зростання в Японії – компанія переросла в її нинішню форму, назвавши себе Uniqlo як відмінне поєднання унікального одягу та стилю. Сьогодні Uniqlo є найбільшим у Японії виробником модного одягу, займаючи простір на японському ринку одягу, який поділяє GAP, Macy's та багато інших на міжнародному рівні.

= Щоб не пропускати обновки, а вони в мене топові, підпишись і знатимеш, що одягти завтра. 💕
=📌 Оплата:100% на карту Приват.
=📌 Відправка:Нова пошта, Укрпошта(надсилання в день оплати або на інший день)
=Обміну та повернення немає! Тому, будь ласка, уточнюйте все заздалегідь, а також звіряйте свої параметри (одягу, який Ви носите) із вимірами, які вказані в описі товару.
= Дивіться інші оголошення! Багато якісних брендових речей за низькими цінами. Підписуйтесь! Оновлення товару майже щодня. Радий кожному покупцю. Виникнуть питання – з радістю відповім! Приємних покупок!

Стан: Новий
Колір:
  • Синій
Розмір:
  • 36/S/44
  • 38/M/46
Матеріал:
Поліестер
Сезон:
Продавець
val1109
Брендовий одяг
Супер-продавець
Кривий Ріг
92% виконаних замовлень
Був

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?