Всі категорії
Додати товар

Супернатуральна нова джинсова спідниця howies.оригінал. англія

450 грн
Опис

Супернатуральна нова джинсова спідниця базового бежевого кольору від відомого британського виробника eco-fashion напрямку Howies. У світі моди непросто виділитися з величезної маси конкурентів, тому в хід тут йдуть різні хитрощі. Один з оригінальних засобів, які використовуються вже кілька десятків років, називається eco-fashion. Під ним мається на увазі все те саме, що роблять звичайні модні бренди, але з використанням технологій, які дбають про збереження навколишнього середовища та здоров'я людини.

До представників цього напрямку входить британська марка Howies, яку у 2000-ті роки разом з іншими маловідомими брендами поглинув великий американський виробник верхнього одягу та взуття Timberland. У 1995 році в Західному Уельсі з'явилося ательє з виготовлення футболок - його відкрили подружжя Дейв і Клер Хітт. Саме з цього розпочалася історія марки Howies. Через деякий час компанія все ж таки зважилася змінити формат роботи - вона перекваліфікувалася на повноцінного виробника одягу в стилі casual.

Howies зайнялися виготовленням одягу для спорту та активного способу життя та вирішили використати натуральні матеріали. Насамперед це бавовна, і в їхньому випадку вона має бути органічною. Чим же органічна бавовна відрізняється від неорганічної? Насамперед він вирощується без хімічних добрив. Замість звичних пестицидів поля обробляються сумішшю мила, часнику та перцю чилі. Не приймається генетично модифіковане насіння, а енергія виходить коштом «зелених» технологій, наприклад, сонячних батарей. Другий момент полягає в складанні такої бавовни вручну, тому що вона дозволяє вибирати тільки те насіння, яке повністю дозріло. При машинному прибиранні якість сировини виходить гіршою. Наприклад, тут використовуються дефоліанти, під дією яких головки бавовни опадають самі незалежно від ступеня дозрівання.

Природно, органічна бавовна вирощуватиме дорожче, і це добре помітно на вартості зробленого з нього одягу. З моменту заснування компанія Howies як користується органічною сировиною, а й жертвує частину свого сукупного доходу різні соціальні проєкти. Крім цього, вона розробляє власні тканини та вкрай негативно ставиться до просування ідеї перероблення, тобто перероблення відходів. На думку засновників Howies, якість виробів має бути настільки високою, щоб вони служили багато років та не вимагали заміни. У 2006 році компанію Howies із 20 співробітниками придбав інший американський гігант – Timberland. До цього часу «зелений» бренд перебував у не дуже хорошому фінансовому становищі, і угода подружжям Хітт була сприйнята як благо – вона мала допомогти їм продовжувати розвиток зі збереженням напрацьованих стандартів та цінностей.

Преміальна якість тканини 100 % органічна бавовна. Тканина міцна та щільна, дуже приємна на дотик. Якісний денім, який буде носитися впродовж багатьох років не втрачаючи своєї привабливості.

Міні-спідниця класичного крою. Спереду застібка на гудзиках. Ґудзики прикриті планкою (на фото). Також спереду розміщені дві накладні кишені, які прикриті клапанами (на фото). На кожній такій кишені зроблені маленькі бокові декоративні кишені. Це додає оригінальності дизайну виробу. В задній частині кишень немає (на фото). Спідницю також можна носити з ременем, є спеціальні кріплення.

Міні-спідниця з деніму це справжній "must have" цього модного сезону, особливо якщо це денім базових світлих кольорів. Культові міні, на кшталт початку 2000-х, ефектно виглядатимуть у тандемі з об'ємним oversize-жакетом. Дизайнери радять віддавати перевагу денім total look, який давно довів свою актуальність.

Ідеально сідає на фігуру 12 UK 40 EU розміру.
Стан новий з паперовою етикеткою, без дефектів.
Розміри:
талія 42 (84) см
стегна 50 (100) см
загальна довжина 55 см

В магазині ще багато унікальних речей, в тому числі від люксових брендів https://shafa.ua/uk/member/nngoncharova.
Доставка Укрпоштою або Новою поштою.
Попередня оплата на картку Монобанку
Обмін та повернення речей не передбачено

Стан: Новий
Колір:
  • Бежевий
Розмір:
  • 40/L/48
Матеріал:
Бавовна
Принт:
Без принту

Схожі товари