Всі категорії
Додати товар

Універсальна вельветова спідниця популярного шведського бренду cos

270 грн з 16 Травень - додавайте до обраного

338 грн
Опис

Універсальна вельветова спідниця популярного шведського бренду COS. Стан нової речі, сток.
Модель комфортного класичного крою, довжини міні. Ззаду доповнена блискавкою. Спідниця дуже практична, виготовлена ​​з якісної м'якої вельветової тканини. Ідеальне поєднання стилю та якості,Спідниця виглядає одночасно вишукано та стильно.

Розмір XL.
-пот 45
-поб 54
-довжина 42

Склад:
85% бавовна
15% поліестер

Бренд COS є спеціальним напрямком однієї з найпопулярніших європейських марок одягу H&M. Його особливістю характерною особливістю можна назвати позавіковість речей, популярність їх серед різних соціальних верств.
Бренд COS представляє оригінальний одяг та аксесуари, виконані в мінімалістичному стилі, з використанням монохромних колірних рішень, якісних матеріалів. Дизайнери бренду виводять на вершину концепції позачасовість виробів, унікальність і в той же час – затишність моделей.

= Щоб не пропускати обновки, а вони в мене топові, підпишись і знатимеш, що одягти завтра. 💕
=📌 Оплата:100% на карту Приват.
=📌 Відправка:Нова пошта, Укрпошта(надсилання в день оплати або на інший день)
=Обміну та повернення немає! Тому, будь ласка, уточнюйте все заздалегідь, а також звіряйте свої параметри (одягу, який Ви носите) із вимірами, які вказані в описі товару.
= Дивіться інші оголошення! Багато якісних брендових речей за низькими цінами. Підписуйтесь! Оновлення товару майже щодня. Радий кожному покупцю. Виникнуть питання – з радістю відповім! Приємних покупок!

Стан: Новий
Колір:
  • Синій
  • Фіолетовий
Розмір:
  • 42/XL/50
Матеріал:
Поліестер Бавовна