Всі категорії
Додати товар

Ортопедичні балетки piccadilly maxy therapy, розмір 37

1250 грн -8% 1150 грн
Опис

Продам абсолютно нові шикарні ортопедичні балетки відомого бренда Piccadilly Maxi Therapy. Оригінал. Виробництво Бразилія. Розмір вказаний 37. Довжина по устілці 24 см, ширина по устілці 7,5 см. Висота каблука 2 см. Ідеально підійдуть на середній повноті ніжку з довжиною стопи 23,5 см.

"... Бренд Piccadilly — це максимальний комфорт від п'яти до кінчиків пальців ніг. Три спеціальні вимірювання, що враховують анатомію стопи.
- Ексклюзивні устілки. Це схоже на прогулянку в хмарах. Ніколи ще прогулянка не була такою приємною. Найпередовіші інновації для комфорту та добробуту ваших ніг. Ви не тільки матимете гарний вигляд, але й ваші ноги залишатимуться відпочилими весь день. Спеціальний матеріал. Амортизація й антимікробна обробка для запобігання запаху, зниження природної вологості ніг — все, чого заслуговують ваші ноги. Спеціальний дизайн, який масажує ваші ноги.
Тверді кроки без шуму. Технологія, яка поглинає удари та знижує шум п'яти під час ходьби. Каблук без шарніра, що забезпечує стабільний і безшумний крок. Комфорт для ніг і вух. Ця перевага призначена для жінок, які люблять підбори, але не хочуть чути стук під час ходьби. П'ята виготовлена зі спеціального матеріалу та не має жодних кріпильних з'єднань, тому вона поглинає удари та знижує шум, завжди забезпечуючи стабільний і безшумний крок.
- Максітерапія. Відчуття свободи під час ходьби. Ваше тіло дякує вас. Дбаючи про добробут жінок, Piccadilly пропонує максимальний комфорт із взуттям MaxiTherapy. Розумна технологія. Той, хто їх носить, відразу помітить переваги. Інноваційна мантія з біоволокна — одна з ексклюзивних технологій бренда.
Дізнайтеся, чому ми лідери за комфортом... (с)
Ціна в магазинах приблизно 4000 грн.
Остання пара з паростків. Без найменших нюансів.
Будь-які додаткові питання та світлини в ЛС.
Цена 1150 грн.
Пересилання можливе тільки після повної передоплати (залучайте наявність у ЛС перед замовленням). Упаковую добре сама, ви заощаджуєте на доставці.
Переглядайте, будь ласка, всі свої оголошення. Є багато якісних, добротних, фірмових речей за гарною ціною.
Приємних покупок!

Стан: Новий
Колір:
  • Чорний
  • Сріблястий
Розмір:
  • 36
  • 36.5
  • 37
Матеріал:
Штучна шкіра Лакована штучна шкіра
Принт:
Без принту

Схожі товари