Всі категорії
Додати товар

Вишукані лаковані шкіряні босоніжки peter kaiser германія 6 р.

885 грн
Опис

Peter Kaiser — німецький бренд, який є одним із родоначальників європейського стилю в розробленні взуття. Німецька марка є виробником взуття для жінок, чоловіків і дітей на всі сезони. Якість продукції бренда перевірена часом і є високим і повністю відповідним усім вимогам міжнародних стандартів до взуття класу Люкс
Вперше взуття Peter Kaiser з'явилося на світ ще 1838 року, коли Пітер Кайзер заснував невелику взуттєву фабрику в місті Пірмазан. Історія фабрики показує те, наскільки був феноменаний успіх невеликої мануфактури, яка всього за 5 років змогла підкорити весь регіон Рейнланд-Пфальц, у якому розташоване місто Пірмазан. Уже у 1843 році продукція бренда почала експортуватися за межі країни.
Першими були вивезені за кордон туфлі Peter Kaiser. Напрочуд було навіть те, як транспортувалася продукція — вона поміщалася в величезні дерев'яні бочки, які сплавалися за течією кораблями, після завантажувалися на них і вирушали до Австралії. Так було на початок одному з найстаріших і найвпливовіших європейських брендів взуття.
Причин успіху бренда Peter Kaiser багато, проте, «на чолі стовпу» стоїть твердий характер першосновника марки та його новаторський підхід до виробництва взуття. Багаторічні дослідження дизайнерів бренда, постійні інноваційні технології, високоякісні матеріали та професіонали в майстернях стали супутніми елементами успіху марки
Технологи компанії створили спеціальний центр тестування, де перевірку проходять абсолютно всі матеріали, що використовуються у виробництві взуття. Завдяки цьому взуття Peter Kaiser стає привабливою покупкою, як завдяки зовнішньому шику, так і завдяки чудовій якості. Компанія розробила унікальні анатомічні колодки, які унікально підходять ступні, за потреби рухаються за рухом стопи. Така модель колодки дає змогу робити ходу легкою та невимушеною навіть на дуже високих і нестійких підборах. Уся шкіра обробляється за допомогою технології м'якого шліфування. Завдяки цьому замша, нубук і шкіра стають стійкими до негативних впливів довкілля. Взуття, вироблене з такої сировини, міцне та довговічне, що виправдовує її високу вартість.
Все взуття Peter Kaiser виготовлене в елегантному стилі. Дизайн взуття позбавлений претенціозності та химерності. Головний слоган компанії — «Бриллианти для ваших ніг», і справді взуття дарує ногам неповторний комфорт, водночас є справжнім витвором мистецтва.
Peter Kaiser — це справжні німецькі традиції, які існують уже понад пів століття й завжди успішні. Компанія є справжнім законодавцем моди, тому багато Тижнів Мод у Європі починаються з показів колекцій Peter Kaiser, що ще раз доводить високий статус марки.
Продаються вишукані фірмові шкіряні босоніжки люксового німецького взуттєвого бренда Peter Kaiser. Модель справді сучасна та дуже стильна. Виріб із закритим подовженим загостреним мисом і відкритим задником. Верх виробу виконаний з чудової лакованої натуральної шкіри з вишуканим дуже яскравим рослинним принтом. Навіть гумки виготовлені з вузьких шкіряних ремінців перламутрового перлинного кольору. Для максимального комфорту в них вшиті еластичні гумки. У зоні п'яти ці еластичні шкіряні "гумки" сходяться на фігурній шкіряній власниці, виготовленій з " рідної" шкіри
З виворітного боку в моделі підкладка, виготовлена з м'якої гладкої натуральної шкіри нюдового кольору. Устілка м'яка фірмова незнімна. Устілка виготовлена з гладкої натуральної шкіри нюдового кольору.
Підошва виготовлена з високоякісної зносостійкої рифленої гуми карамельного кольору. У центрі — фірмове маркування бренда. Модель на делікатному, трохи скошеному вперед стійкому складному підборі. Набійка виготовлена з рифленої гуми карамельного кольору. Його висота 25 мм.
Взуття має стан нової речі, без слідів шкарпетки
Розмір 6, або 39. Довжина устілки — 26,5 см.. Максимальна ширина устілки приблизно 78 мм. Босоніжки на стандартну повноту.
Ціна моделі на сайті 129 євро.

Стан: Ідеальний
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • 39
Матеріал:
Лакована шкіра
Застібка:
Резинка
Сезон:
Принт:
Квітковий
Тип підошви:
Довжина устілки:
25 см 26,5 см

Схожі товари