Всі категорії
Додати товар

Crivit рр 40-40,5 круті брендові стильні спортивні босоніжки сандалі на липучках

1850 грн -52% 899 грн
Опис

ВЕЛИКИЙ ВИБІР НОВИЙ СПОРТ НАДІЙКИ у нашому магазині!
спорт набори, легіни, капрі, шорти, топи, бюстгальтери спортивні, майки, футболки. ТЕРМО СПОРТ в осінній і зимовий період.

фірмові спортивні босоніжки з ремінцями на липучках, зручна модель, практична в носінні, ніжно максимально відкрита, гламурний зовнішній стиль і модний колір! М'яка спеціальна вбудована устілка, верх із якісної екошкіри та міцної тканини. Внутрішня частина на повітропроникній підкладці, босоніжки повністю прошиті, дуже гарної якості, слугуватимуть довго! Зручні та комфортні на кожен день! Модель босоніжок підійде під будь-який стиль одягу! під штани, шорти, плаття, сарафан, джинси, спідницю. якраз)

Особливості:
Регульований розмір завдяки застібці-липучці.
Амортизувальна устілка та м'які лямки для додаткового комфорту
Контурна підошва

розмір вказаний 40/на стопу 26 см/ підійде і на 40,5- стопа 26,5/заміри-довжина всієї устілки повністю від краю до краю 27/у найширшому місці устілки ширина становить 10 см/
йдуть на широку та середню повноту ноги. Обсяг регулюється ремінцями.
НОВІ з етикетками.
склад — верх: текстиль, поліуретан; гребінь: ТПР; підкладка: текстиль; устілка: філон; підошва: ТЕП

Дивіться всі інші товари. Чудовий вибір нових мінісумок, гаманців, корманець, косметичок, шкіряні картхолдери,брелки та інше в папці "Аксесуари". Також у продажу брендова якісна спідня білизна, покупки, спорт, одяг жіночий, дитяча та чоловічий.

Стан: Новий
Колір:
  • Сірий
  • Бордовий
Розмір:
  • 40
  • 40.5
Сезон: