Всі категорії
Додати товар

Витончені шкіряні босоніжки кольору капучино liebeskind berlin германія 39 р.

750 грн
Опис

Експресивні відтінки, вишукані форми, незвичайний дизайн Саме так можна схарактеризувати продукцію німецького бренда Liebeskind Berlin. Унікальна колірна палітра та любов до деталей вигідно виділяють його серед інших європейських виробників. Девіз бренда — «простота та невимушена елегантність».
Таланні дизайнери створюють вишукані колекції, що тішать споживачів різноманітністю моделей і відтінків. Попри те, що бренд Лібескинд Берлін з'явився на ринку не так давно, його продукція миттєво завоювала визнання покупців. Дивлячись на модні піджаки, елегантні кардигани, оригінальні сумки та взуття, неможливо не закохатися у вироби цього бренда. Додайте до них яскраві шарфи, затишні футболки, незвичайні браслети — і перед Вами ідеальний гардероб міського жителя
Стати культовою маркою Німеччини? Легко
Історія бренда почалася в самому серці німецької столиці — легендарному районі Kreuzberg (Кройцберг). єраріти тому п'ятьох молодих, але вже відомих берлінських дизайнерів вирішили створити власну колекцію сумок. Визнання не зумовило себе довго чекати. Талант модельєрів миттєво оцінила молодіжна аудиторія. Відразу після появи першої колекції Liebeskind Berlin набув культового статусу в Німеччині.
Колекції Лібекінд Берлін — поєднання простоти й оригінальності
Асортимент Liebeskind Berlin надзвичайно гарний і різноманітний. Модельні лінійки бренда вирізняються багатою гамою фактур, квітів і фасонів. Тут можна знайти оригінальне взуття, зручний одяг і вишукані аксесуари. Найцікавіші матеріали, неймовірні відтінки, оригінальний дизайн — саме ці якості цінують у виробах бренда його шанувальники.
Німецький виробник намагається бути приємним для покупців, тому балує їх приємними сюрпризами. Бренд Liebeskind Berlin — це яскраве відтворення німецької столиці. Модний, експресивний та волелюбний.
Це марка з речами прекрасної якості в тій самій категорії, коли вже не Zara, але ще не Burberry. У цій марці весь Берлін: креативний, волелюбний, самодостатній. І як колись сказав мер Берліна про місто: "Arm, aber sexy!” (Бідний, але сексуальний!)
Бренд на ринку всього 20 років, але вже багатьма любимо. Представлений жіночий одяг, взуття, сумки, аксесуари, а також чоловіча лінія взуття та сумок. Відмітна риса марки: вироби з м'якої шкіри складних і неймовірно красивих відтінків із незвичайними техніками фарбування шкіри та тканин: кольори від ніжних пастельних до дуже благородних базових (або випробували ви коли-небудь знайти вироби з коричневої шкіри холодних відтінків?), королівський синій, модніший за зелений.
Продаються оригінальні відкриті шкіряні босоніжки креативного німецького мультибренда Liebeskind Berlin. Це модель дуже відкритих шкіряних босоніжок практично на плоскій підошві. Босоніжки, у яких фіксується великий палець. Верх виробу являє собою переплетення витончених шкіряних ремінців — м'який натуральний нубук неймовірного кольору ( капучино, де дуже багато молока). 2 ремінці під великий палець і центральні горизонтальні ремінці виготовлені з плетених косичкою шкіряних ремінців. Всі інші — тонкі ремінці з гладкого дуже м'якого нубуку кольору капучино. У місці з'єднання тонкого вертикального шкіряного ремінця з основним плетеним горизонтальним ремінцем розміщені 2 об'ємні шкіряні пензлики. Модель фіксується на зовнішній бічній поверхні за допомогою невеликої овальної металевої пряжки, яка так само поєднується зі шкіряним ремінцем за допомогою еластичної гумки.
З виворітного боку шкіряні ремінці підшиті тонким шаром м'якої натуральної шкіри. Устілка дуже м'яка фірмова незнімна. Верх устілки — м'яка штучна шкіра кольору слонової кістки.
Підошва взуття складається з двох шарів натуральної шкіри. По верхньому шару шкіри проходить шов. Модель на дуже маленькому підборі, який виготовлений із комбінованих матеріалів. Основна частина — товста натуральна шкіра. Задня частина набійки виготовлена з високоякісної гуми Взуття має стан нової речі без слідів носіння. Розмір 39. Довжина устілки — 25 см. Максимальна ширина устілки — 86 мм.

Стан: Ідеальний
Колір:
  • Бежевий
Розмір:
  • 39
Матеріал:
Нубук
Сезон:

Схожі товари