Всі категорії
Додати товар

Відкриті комбіновані шкіряні фірмові сандалії teva kayenta w's 8 р.

685 грн
Опис

Взуття Teva — це завжди гарантія високої якості та неймовірної зручності. Це пояснюється тим, що спочатку бренд працював над виробництвом спортивного взуття, призначеного для підвищених навантажень. Саме тому функціональність і чудова посадка на нозі відіграють головну роль під час моделювання та виробництва взуття цієї марки.
Почався історія цього взуттєвого бренда в 1982 році, коли зовсім не дизайнер, а геофізик Марк Тетчер винайшов і запатентував першу модель під цією назвою. Річ у тім, що влітку він працював інструктором із рафтингу — спуском гірськими річками на човнах. Саме тоді Марк помічив, що екіпірування цього виду спорту не передбачає відповідної моделі взуття. Кросівки та кеди швидко намокають, а це перший крок до мозолів і незручностей, та й висушити таке взуття потім буває проблематично. Сандалії ж не витримують високих навантажень і часто нещільно сидять на нозі, що може травмувати. Тоді Марк придумав, запатентував і знайшов виробника спеціальних гумових сандалів, що мають міцне кріплення на щиколотці, які ідеально підходили для такого виду спорту, як рафтинг. З цього й почалася історія Teva Shoes (у перекладі з sre «teva» означає «природа»). Моделі взуття цієї торгової марки в різний час вироблялися спочатку компанією California Pacific, а потім, від 1985 року, Deckers Outdoor Corporation.
Сьогодні взуттєва марка Teva є одним із найвідоміших американських виробників взуття для активного способу життя, а також взуття повсякденного стилю. До лінійки моделей входять надзвичайно зручні та міцні кросівки Teva, які витримають багатогодинну пішню прогулянку, а також будь-який туристичний маршрут. Завдяки використанню сучасних технологій оброблення тканини, а також високотехнологічним матеріалам і покращеній формі колодки, нога в таких кросівках почуватиметься комфортно навіть в умовах підвищеної температури. Для активної мешканки міста можна порекомендувати жіноче взуття Teva. Так, для літа ідеально підійдуть босоніжки Teva, які щільно фіксуються на нозі за допомогою великої кількості ремінців, мають дуже стильний та молодіжний вигляд і підходять під комплекти в спортивному стилі та стилі casual.
Продаються стильні сандалії Teva Kayenta W's — жіноча спортивна модель. Їх вирізняє елегантний дизайн із максимально відкритою стопою й комфортом у носінні. Жіночі сандалії Teva Kayenta — новий поворот у класичних спортивних сандалях. Ці сандалі розроблені спеціально для жінок. Ви отримуєте й елегантність, і комфорт. Верх виробу виконаний з тонких ремінців, виконаних із комбінованих різновидів натуральної шкіри. Задній тонкий ремінець — м'яка гладка натуральна шкіра коричневого кольору. Усі інші ремінці — м'яка натуральна замша тютюнового кольору. Міцна підошва з грубим прогумованим протектором, завдяки технології Durabrasion гарантує гарне зчеплення з поверхнею, перешкоджаючи ковзанню. Ремінець на липучці обладнаний м'якою частиною над п'ятою, що дає змогу регулювати розмір. Особливості: Антибактеріальна анатомічна устілка -Microban zinc — технологія, яка бореться зі зростом бактерій і грибків; Застежка липучка; Регулювання розміру. Характеристики: Матеріали верху: натуральна шкіра; Підошва: Rugged Durabrasion Rubber; Формований міжпідошвяний шар: EVA.
Взуття в відмінному стані. Розмір 8, або 41. Довжина устілки — 25,8 см. Максимальна ширина устілки — 8,8 см. Босоніжки на стандартну повноту стопи.
Модель произведена во Вьетнаме.

Стан: Дуже хороший
Колір:
  • Коричневий
Розмір:
  • 41
Матеріал:
Сезон:

Схожі товари