Всі категорії
Додати товар

Шкіряні жіночі босоніжки літні туфлі сандалі дорогої німецької фірми waldlaufer...

470 грн
Опис

Шкіряні жіночі босоніжки літні туфлі сандалі дорогої німецької фірми Waldlaufer розмір вказаний 6, що відповідає нашому 38,5-39, устілка 25,5 см. Повністю шкіряні, нубук. Підошва прошита по всьому периметру.
На середню повноту ніжки.
У чудовому стані, без дефектів. Тільки сліди носіння ортопедичною устілкою й де помарки на нубуку. Взуття дуже зручне, м'яке та легке. , Світло-сірий, злегка з коричневим відливом.
Waldlaufer це Взуття підвищеної комфортності, що належить до ортопедичної серії. Головна особливість цього взуття — знімна устілка-супінатор. Устілки знімні, анатомічні, дуже зручні, м'які, як у капцях. Технологи та дизайнери бренда формулують свій напрям у роботі з взуттям як краса-комфорт-якість. Німецьке взуття Waldlaufer — це шкіра та матеріали винятково високої якості, наявність у кожній парі знімної устілки, яку можна вийняти та замінити на індивідуальну. На особливу увагу заслуговує ортопедична ексклюзивна устілка за фірмовим патентом — товста, знімна шкіряна, з з зуміченим ніби ефектом масажу (м'які фігурні опуклості), із системою антишок PRO-AKTIV.

Стан: Дуже хороший
Колір:
  • Сірий
Розмір:
  • 38.5
  • 39
Матеріал:
Нубук

Схожі товари